Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2023

Τα μέλη της συμμορίας καταδικάζονται ο αρχηγός παραμένει ατιμώρητος

 



Η ομόφωνη καταδίκη του Νίκου Παππά από το Ειδικό Δικαστήριο και μάλιστα στην ανώτατη ποινή των δύο ετών με αναστολή για τον διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών προκάλεσε αίσθηση στην κοινωνία, και οργή για τα έργα και της ημέρας της συμμορίας ΣΥΡΙΖΑ.

Το Ειδικό Δικαστήριο επέβαλε ποινή φυλάκισης δύο ετών με τριετή αναστολή στον Νίκο Παππά, καθώς τον έκρινε ομόφωνα ένοχο για το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος, βάσει του νόμου περί ευθύνης υπουργών.

Ο Nίκος Παππάς, σύμφωνα με τη δικαστική απόφαση, καταδικάστηκε μαζί με τον Χρήστο Καλογρίτσα για τις παρασκηνιακές ενέργειες που τους αποδίδονται κατά τη διενέργεια του διαγωνισμού των τηλεοπτικών αδειών το 2016, προκειμένου ο επιχειρηματίας Χρήστος Καλογρίτσας να αποκτήσει κανάλι επιρροής ΣΥΡΙΖΑ.

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε, ο ΣΥΡΙΖΑ έσπευσε να διαβεβαιώσει πως ο Ν. Παππάς θα είναι στα ψηφοδέλτια του κόμματος στις προσεχείς εκλογές.

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Πόπη Τσαπανίδου, δήλωσε πως «ο Νίκος Παππάς θα είναι στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, θα κατέβει υποψήφιος και θα κριθεί βεβαίως από τον λαό, την ψήφο του οποίου θα ζητήσει. Όπως και η απόφαση αυτή θα κριθεί από τον λαό, στο πλαίσιο των εκλογών».

Παρά την καταδίκη πρώην υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ, ο αρχηγός του Αλέξης Τσίπρας δεν τόλμησε να βγάλει τον από τα ψηφοδέλτια, και αυτό δείχνει ότι όλα τα μέλη της συμμορίας που καταδικάζονται η θα καταδικαστούν ενεργούσαν και ενεργούν με εντολές του αρχηγού της συμμορίας Αλέξη Τσίπρα που κουνάει και το δάχτυλο, και παραμένει ατιμώρητος.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου