Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2023

Ιρακινός λαθρομετανάστης ο πιστολέρο στα Λαδάδικα

 


Σε δύο συλλήψεις προχώρησε η ΕΛΑΣ για τους πυροβολισμούς που σημειώθηκαν τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης, στην περιοχή των Λαδάδικων, στη Θεσσαλονίκη, και είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο ατόμων.

Πρόκειται για έναν 45χρονο λαθρομετανάστη κακοποιό από το Ιράκ κι έναν 27χρονο ομογενή από την Ρωσία, εις βάρος των οποίων ήδη ασκήθηκε ποινική δίωξη από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης για απόπειρα ανθρωποκτονίας και βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, αντιστοίχως.

Το επεισόδιο ξεκίνησε, όταν ο Ιρακινός κακοποιός λαθρομετανάστης πυροβόλησε, για άγνωστη αιτία, με πυροβόλο όπλο εναντίον 24χρονου, εργαζόμενου στην υποδοχή κέντρου διασκέδασης, τραυματίζοντάς τον στο δεξί πόδι. 

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 27χρονος με τη συνδρομή ενός 35χρονου (ταυτοποιήθηκε και περιλαμβάνεται στην ίδια δικογραφία) επιτέθηκαν στον 45χρονο και του προκάλεσαν σωματικές βλάβες. Φαίνεται δε, πως οι ίδιοι χτύπησαν δύο ακόμη άτομα που επιχείρησαν να εμποδίσουν την επίθεση εναντίον του αλλοδαπού.

Ο 45χρονος κακοποιός λαθρομετανάστης, όπως επίσης το 24χρονο θύμα του (Έλληνας), εξακολουθούν να νοσηλεύονται στο Γενικό Νοσοκομείο «Ιπποκράτειο» της Θεσσαλονίκης, ο πρώτος φρουρούμενος.

Τις έρευνες για την υπόθεση διενήργησαν η Δίωξη Εκβιαστών Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου