Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2023

Ήξεραν ότι θα καταδικαστούν για τα εγκλήματα τους και κατήργησαν την ΣΤΕΡΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

 


Ήξεραν ακριβώς τι έκαναν στον ΣΥΡΙΖΑ και ποια εγκλήματα διέπρατταν.

Έπρεπε κάπως να καλυφθούν, για να μην επηρεαστεί η πολιτική τους καριέρα παρά τα εγκλήματα τους, και αφού δεν διαθέτουν ίχνος ηθικής.

Όλοι λειτουργούσαν και λειτουργούν με εντολές του Αλέξη Τσίπρα, και ο αρχηγός έπρεπε να τους προφυλάξει για να τους έχει ενεργά μέλη στην ακροαριστερή συμμορία.

Έτσι λοιπόν ο Τσίπρας την τελευταία μέρα πριν φύγει από την εξουσία το 2019 άλλαξε τον Ποινικό Κώδικα και φρόντισε να καταργήσει και το άρθρο που προέβλεπε την ΣΤΕΡΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ σε αυτούς που είχαν καταδίκη για «παράβαση καθήκοντος». Μην ξεχνάτε ότι δεν ήταν βέβαιο εάν θα την γλίτωνε και ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας, που την έχει γλιτώσει μέχρι σήμερα, γιατί τον καλύπτουν οι συνεργάτες του.

Εάν ο φαιδρός και πονηρός, ακροαριστερός Αλέξης Τσίπρας δεν είχε αλλάξει τον νόμο, ο αμετάκλητα καταδικασμένος Νίκος Παππάς δεν θα είχε το δικαίωμα σήμερα να είναι υποψήφιος στις εκλογές, και αυτό σημαίνει ότι δεν θα ήταν χρήσιμο μέλος της ακροαριστερής συμμορίας του Αλέξη Τσίπρα.

Για να γλιτώσουν από τέτοιες συνέπειες, γνωρίζοντας τα εγκλήματα που διαπράττουν έφτιαξαν τον Ποινικό κώδικα στα μέτρα τους.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου