Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2023

Καλύτεροι μισθοί το στοίχημα της δεύτερης τετραετίας

 


Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την επίσκεψη του στον Κορυδαλλό:


H μέριμνα αυτής της κυβέρνησης, η έννοια μας, θα είναι πάντα οι συμπολίτες μας που έχουν τη μεγαλύτερη ανάγκη. Όσο η οικονομία αναπτύσσεται τόσο η κυβέρνηση αυτή δεν θα διστάζει αυτό το μέρισμα ανάπτυξης να το αξιοποιήσει για να στηρίξει συμπολίτες μας οι οποίοι σήμερα δυσκολεύονται. Είμαστε αντιμέτωποι με μια εισαγόμενη κρίση ακρίβειας, κάνουμε όμως ό,τι μπορούμε για να ελαφρύνουμε την επίπτωση στα νοικοκυριά.

Αν την πρώτη τετραετία το στοίχημα ήταν οι χαμηλότεροι φόροι – και ξέρετε πια ότι όλοι πληρώνουμε χαμηλότερους φόρους- , το στοίχημα της δεύτερης τετραετίας θα είναι οι καλύτεροι μισθοί για κάθε Ελληνίδα, για κάθε Έλληνα, πρωτίστως για τα νέα παιδιά τα οποία τώρα μπαίνουν στην αγορά εργασίας»

Συζήτησα με τον Δήμαρχο τη μεγάλη αναπτυξιακή πρόκληση για το Δήμο Κορυδαλλού, που δεν είναι άλλη από τη μετεγκατάσταση των φυλακών Κορυδαλλού. Θυμάστε ότι είχα δεσμευτεί στις προγραμματικές μου δηλώσεις ότι το έργο αυτό θα γίνει πράξη. Η αλήθεια είναι ότι μας κούρασε, μας παίδεψε, είμαι όμως πια απολύτως βέβαιος ότι θα υλοποιήσουμε, τη δεύτερη τετραετία, αυτή τη δέσμευσή μας. Χώρος έχει βρεθεί, χρηματοδοτικά εργαλεία υπάρχουν, οι φυλακές θα φύγουν από τον Κορυδαλλό και θα συζητήσουμε μαζί με την τοπική κοινωνία το τί πρέπει να κάνουμε και πως πρέπει να αξιοποιήσουμε αυτό τον πολύ σημαντικό χώρο ο οποίος θα αποδεσμεύεται προς όφελος της τοπικής κοινωνίας, προς όφελος της τοπικής οικονομίας.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου