Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2023

Προκλητική ξεφτίλα Φίλη για "νεκρή Μαρία" : Να ζητήσει συγγνώμη η κυβέρνηση, εμείς δεν ζητάμε

 


Το θράσος της ακροαριστεράς δεν το έχει ούτε η ακροδεξιά, με τα ακροαριστερά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να το υποστηρίζουν σε κάθε τους εμφάνιση.

Μετά την προκλητική τοποθέτηση του ακροαριστερού Δημήτρη Τζανακόπουλου, που αντί για συγνώμη για το fake news της δήθεν "νεκρής Μαρίας", ζητούσε και τα ρέστα, εμφανίστηκε σήμερα ο Νίκος Φίλης για να προκαλέσει περισσότερο και με περίσιο θράσος ο φαιδρός είπε "Να ζητήσει συγγνώμη η κυβέρνηση, εμείς δεν ζητάμε".

Ο φαιδρός και προκλητικός βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που αποκάλεσε δολοφόνους τα κυβερνητικά στελέχη, υποστηρίζοντας μέχρι τέλους τον δήθεν θάνατο της “μικρής Μαρίας”, δηλώνει πως η κυβέρνηση πρέπει να ζητήσει συγγνώμη. Μάλιστα ο Νίκος Φίλης την κατηγορεί ότι “πιάνεται”, ότι χρησιμοποιεί δηλαδή μια πτυχή της υπόθεσης, που όμως ο ίδιος και οι σύντροφοί του έκαναν σημαία, διασύροντας τη χώρα, παίζοντας το παιχνίδι της Τουρκίας, προκαλώντας τους Έλληνες σε όλη την υφήλιο.

Ο φαιδρός είπε προκλητικά χωρίς ίχνος ντροπής “Καμία συγγνώμη δεν χρωστούν όσοι καθημερινά μάχονται το ρατσιστικό κατήφορο της κυβέρνησης Μητσοτάκη στο προσφυγικό”, και το τερμάτισε λέγοντας “Αν χρωστάει κάποιος συγγνώμη για το Προσφυγικό είναι η κυβέρνηση”, συμπληρώνει.

Υπερασπίστηκε τα μαγαζάκια ΜΚΟ που έχει συμφέροντα ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι κάνει τη “βρώμικη δουλειά” της ΕΕ για μια  “Ευρώπη φρούριο”, απαξιώνοντας το ανθρωπιστικό έργο των αρχών που σώζουν ζωές στο Αιγαίο και προκαλώντας τους Έλληνες.

Με ακροαριστερό εξοργιστικό θράσος λέει πώς “Η τακτική όμως της κυβέρνησης είναι σαφής: απομονώνει ένα μόνο σημείο της συγκεκριμένης υπόθεσης για να κρύψει τα παράνομα push backs και όλη τη βρώμικη δουλειά που κάνει για λογαριασμό των αντιδραστικών ευρωπαϊκών πολιτικών”, ισχυρίζεται ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. Κάνει μάλιστα λόγο ο φαιδρός βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ για “θρασύτατη αξίωση” από την πλευρά της κυβέρνησης να ζητήσουν συγγνώμη όσοι διέδιδαν τα fake news για τον Έβρο και τον δήθεν θάνατο της “μικρής Μαρίας”.

Και καταλήγει για να ξεφτιλιστεί εντελώς :  “Συγγνώμη χρωστούν αυτοί που οργανώνουν τα εγκληματικά push backs. Δυσφημώντας την Ελλάδα, το Λιμενικό Σώμα και την Αστυνομία, στον ΟΗΕ, στο Συμβούλιο της Ευρώπης, στο Ευρωκοινοβούλιο, στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο”.


 


 



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου