Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2023

Ξανά δεσμεύεται ο απατεώνας και τάζει πάλι 13η σύνταξη στους αφελείς εξαπατώντας χωρίς ίχνος ντροπής

 


Συνάντηση με λίγους συνταξιούχους του κόμματος σε καφενείο στο Αιγάλεω είχε σήμερα ο μεγαλύτερος πολιτικός απατεώνας στην ιστορία της Ελλάδας Αλέξης Τσίπρας. 

Ο αμετανόητος και συνειδητά απατεώνας Τσίπρας απηύθυνε ομιλία και στη συνέχεια είχε την ευκαιρία να συζητήσει δήθεν μαζί τους με ελεγχόμενη κουβέντα, να ακούσει δήθεν τα προβλήματά, τις προτάσεις και τα αιτήματά τους.

Ο Τσίπρας, μέσα στο ψέμα και την ασύστολη απάτη για να καλύψει όσα έκανε την περίοδο που κακός κυβέρνησε την χώρα, ανέδειξε την δήθεν διπλή εξαπάτηση των συνταξιούχων από την κυβέρνηση Μητσοτάκη που περιέκοψε την 13η σύνταξη, ενώ είχε δεσμευτεί ότι θα τη διατηρήσει, και δεν έδωσε τα αναδρομικά από δώρα και επικουρικές συντάξεις με βάση την απόφαση του ΣτΕ. Σύμφωνα με τον ακροαριστερό απατεώνα και μόνο που στήνει δικά του νούμερα για να εξαπατήσει, αθροιστικά οι περικοπές αυτές αγγίζουν ήδη τα 6,5 δισ. και έως τον Μάιο θα φτάσουν 7,5 δισ. 

Και τέλος αφού είπε τ'οσα ψέματα, είπε να το τερματίσει ο απατεώνας αναφερόμενος και πάλι στις δήθεν δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ προς τους συνταξιούχους, όπως το 2015 για δήθεν επαναφορά της 13ης σύνταξης, επιστροφή των αναδρομικών, προανήγγειλε μέτρα για την αποκατάσταση της αδικίας με την προσωπική διαφορά, ενώ δεσμεύθηκε και για μέτρα αντιμετώπισης της αισχροκέρδειας που ροκανίζει το εισόδημα των συνταξιούχων.

Με λίγα λόγια ο Αλέξης Τσίπρας συνεχίζει αμετανόητος να εξαπατά τον κόσμο και όποιος τσιμπήσει.




1 σχόλια :

  1. Ρε δουλικά της συμμορίας, τι αισχρά ψέματα γράφετε; αυτός ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΣΕ ME NOMO ΤΟ 2017 ΤΗΝ 13η ΣΥΝΤΑΞΗ, ....σας έρχεται η μυνησούλα, κάντε λίγο υπομονή, Υ.Γ...πόσα τσιμπήσατε απ τον Πέτσα θα μας πείτε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή