Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022

Ο φαιδρός Τσίπρας σήμερα στο Open αποκατέστησε την δικαιοσύνη

 


Όποιος είδε σήμερα τον Αλέξη Τσίπρα στο Open, είδε για ακόμα μία φορά ένα φαιδρό, ανήθικο και γελοίο αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης να αποκαθιστά την δικαιοσύνη.

Ο ακροαριστερός άρχοντας των υποκλοπών και των παρακολουθήσεων, αυτός που καταγγέλθηκε από τα ίδια του τα στελέχη ότι τα παρακολουθούσε παράνομα, αυτός που καλούσε την πρώην πρόεδρο της βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου στο Μαξίμου για να της δείχνει τις υποκλοπές που κάνει, συνεχίζει να ασχολείται με τα στημένα από τον ίδιο δημοσιεύματα για παρακολουθήσεις μήπως πλήξει τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Για την συνέντευξη του μεγαλύτερου πολιτικού απατεώνα στην ιστορία της Ελλάδας αλέξη Τσίπρα αντέδρασε και η κυβέρνηση μιλώντας για «οβιδιακές μεταμορφώσεις» του Αλέξη Τσίπρα.

Σε ανακοίνωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, τονίζει, πώς, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης «σήμερα αποφάσισε να υποκαταστήσει τη Δικαιοσύνη και να κάνει μόνος του τη διερεύνηση της υπόθεσης με τα παράνομα λογισμικά και τη λειτουργία της ΕΥΠ».

Η ανακοίνωση του Γιάννη Οικονόμου για τη συνέντευξη Τσίπρα

Οι οβιδιακές μεταμορφώσεις του κ. Τσίπρα συνεχίζονται. Σήμερα αποφάσισε να υποκαταστήσει τη Δικαιοσύνη και να κάνει μόνος του τη διερεύνηση της υπόθεσης με τα παράνομα λογισμικά και τη λειτουργία της ΕΥΠ. Όσο και αν υποκρίνεται ότι ο ίδιος δεν το έχει αντιληφθεί, οι πολίτες γνωρίζουν ότι η κυβέρνηση ανέλαβε από την πρώτη στιγμή τις αναγκαίες πρωτοβουλίες, σε όλα τα επίπεδα, και με την αμέριστη συνδρομή της δικαστικής έρευνας, ώστε να διερευνηθούν όλες οι πτυχές της υπόθεσης αυτής. Τόσο σε ό,τι αφορά τις πραγματικές διαστάσεις όσο και στην πτυχή της μυθιστορηματικής εργαλειοποίησής της.

Θα συμφωνήσουμε όμως σε κάτι: ότι οι Έλληνες ξέρουν πώς ζούσαν και πώς ζουν. Θυμούνται τη βαριά φορολογία που επέβαλε στη μεσαία τάξη για να καλύψει το κόστος των άφρονων επιλογών του, τις κλειστές τράπεζες, τη βάρβαρη περικοπή των συντάξεων, το νόμο Κατρούγκαλου, τον ΕΝΦΙΑ και την έκτακτη εισφορά που δεν κατήργησε, τα βοσκοτόπια, το ξέφραγο αμπέλι στα σύνορα, την ανομία και την απραξία στο μεταναστευτικό. Δυστυχώς για τον κ. Τσίπρα η πολιτική και ιστορική μνήμη του λαού μας είναι υψηλή.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου