Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022

Συνεχίζει το καραγκιοζιλίκι ο ΣΥΡΙΖΑ με νέο στημένο άθρο του Documento που μπερδεύει τις ημερομηνίες

 



Και ενώ έχουν ξεφτιλιστεί ΣΥΡΙΖΑ - Τσίπρας και Documento, οι δήθεν "αποκαλύψεις" συνεχίζονται μπερδεύοντας τις ημερομηνίες για τις οποίες αναφέρεις ότι υπάρχουν αποδείξεις.

Η νέες δήθεν "αποκαλύψεις" του Documento στις οποίες στηρίζεται και πάλι ο ΣΥΡΙΖΑ για να κάνει φαιδρή αντιπολίτευση, δείχνουν το πόσο πρόχειρα στήνονται με αποτέλεσμα να γελάει ο κόσμος μαζί τους. Με λίγα λόγια οι παρακολουθήσεις που αναφέρει η εφημερίδα αναφέρουν συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και οι "αποδείξεις" που αναφέρει είναι σε προγενέστερο χρόνο και γελάει ο κόσμος με την κατάντια του ΣΥΡΙΖΑ.

Με λίγα λόγια για να καταλάβετε καλύτερα με ποιους έχουμε να κάνουμε στον ΣΥΡΙΖΑ, η "παρακολούθηση" Χατζηδάκη ήταν για ένα ολόκληρο χρόνο από 27/11/2020 έως και 17/11/2021, στην συνέχεια ο δημοσιογράφος για να το τεκμηριώσει, αναφέρει δυο δελτία παρακολούθησης στις 21/11/2020 και στις 24/12/2019, πριν ξεκινήσει δηλαδή η δήθεν "παρακολούθηση" που αναφέρει και γελάει ο κόσμος.






Με συνταγή Novartis προσπαθούν να πλήξουν την κυβέρνηση, τους έχει πάρει ο κόσμος χαμπάρι και αυτοί συνεχίζουν απτόητοι χωρίς ίχνος ηθικής και ντροπής.

Έτσι ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει το καραγκιοζιλίκι και ρωτάει τον πρωθυπουργό με ανακοίνωση του «Ποιοι ήταν οι λόγοι παρακολούθησης του Κωστή Χατζηδάκη;», ρωτά τον πρωθυπουργό με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Για να ξεφτιλιστεί περισσότερο αναφέρει ότι είναι και αδιάστειτα τα στοιχεία, και το γράφει χωρίς να κοιτάξει ούτε τις ημερομηνίες που αναφέρει η δήθεν "αποκάλυψη" «Μετά και τα αδιάσειστα στοιχεία για την παρακολούθηση Χατζηδάκη από την ΕΥΠ, ο κ. Μητσοτάκης άφησε πια τις φαιδρές δικαιολογίες πως οι αποκαλύψεις τόσων μηνών ήταν μυθεύματα και πέρασε στην αυτογελοιοποίηση: Δεν γνώριζε ο ίδιος που είχε την ευθύνη της ΕΥΠ ότι η υπηρεσία παρακολουθεί τον υπουργό του…».




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου