Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022

Νέα προσπάθεια Τσίπρα να πιαστεί από την κατάντια Ανδρουλάκη και συμφωνεί με το Δούρειος ίππος

 


Ο Αλέξης Τσίπρας είναι γνωστό όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και σε όλη την υφήλιο ότι πρόκειται για ένα αδίστακτο, φαιδρό πολιτικό απατεώνα που είναι τελειωμένος πολιτικά.

Με κάθε ευκαιρία όπως έγινε και με την περίπτωση της παρακολούθησης Ανδρουλάκη, ο Τσίπρας για να επιβιώσει πολιτικά, και για να αντιπολιτευτεί τον Μητσοτάκη, πιάνεται από τον ακατάλληλο αρχηγό του ΠΑΣΟΚ για να κάνει αντιπολίτευση.

Λίγες ώρες μετά τη φαιδρή τοποθέτηση του Νίκου Ανδρουλάκη στην Κεντρική Επιτροπή, ο Αλέξης Τσίπρας εμφανίσθηκε πιάνοντας την "χειρολαβή" να… ανταποδίδει και να δηλώνει πως έχει δίκιο  ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ για τα περί «δούρειου Ίππου» της ΝΔ αναφορικά με την  Εύα Καϊλή.

Εάν ήταν άλλος σοβαρός πολιτικός και αρχηγός του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ θα αισθανόταν ντροπή, όταν ένας αποδεδειγμένα πολιτικός απατεώνας και αντίπαλος του, παίρνει θέση επικροτώντας την φαιδρότητα περί «δούρειου Ίππου», αλλά επειδή έχουμε να κάνουμε με τον Νίκο Ανδρουλάκη, δεν έχει αίσθηση των όσων λέει.

Ο φαιδρός Αλέξης Τσίπρας στήριξε το αφήγημα Ανδρουλάκη που σημειωτέον έχει προκαλέσει αντιδράσεις εκτός από τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ που βλέπουν την κατάντια αυτού που έγινε αρχηγός, ακόμη και στα στελέχη του ΠΑΣΟΚ λόγω της αμηχανίας με την οποία ο επικεφαλής του κόμματος αντιμετώπισε την υπόθεση με την ευρωβουλευτή και το πανικό που επέδειξε σβήνοντας μέχρι και τα tweets του προς αυτή.

Εκτός από τον Αλέξη Τσίπρα, τα περί «Δούρειου Ίππου» υιοθέτησε και ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ,  Δημήτρης Παπαδημούλης, κάνοντας τα πράγματα χειρότερα για την σοβαρότητα του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου