Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022

Σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα αντιμετώπιζε η 17χρονη που μαχαίρωσε την 22χρονη

 



Η 17χρονη μαθήτρια που με ένα μαχαίρι δολοφόνησε την 22χρονη φίλη της στο Μαρούσι, δεν είπε τίποτα στους αστυνομικούς που της πέρασαν χειροπέδες.

Όλα δείχνουν οτι τα σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετώπιζε -ελάμβανε μάλιστα και βαριά φαρμακευτική αγωγή- κρύβονται πίσω από το άγριο φονικό, λίγο μετά τις 6 το απογευμα της Κυριακής, σε κεντρικό σημείο του Αμαρουσίου.

Η ανήλικη, είναι παιδί γνωστής οικογενείας της περιοχής και κόρη γιατρού,  φιλοξενούσε τη φίλης της με την οποία πληροφορίες λένε ότι ήταν ζευγάρι και συζούσαν, κάτω από συνθήκες ερωτική αντιζηλίας, άρπαξε ένα μαχαίρι και το κάρφωσε το στο λαιμό της 22χρονης, δολοφονώντας την.

Στις 6:20 το απόγευμα,  η γιαγιά του θύματος, τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση και ενημέρωσε για την τραγωδία. Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ που έφθασαν στο σημείο συνέλαβαν την ανήλικη δολοφόνο και την οδήγησαν στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής.

Οι γονείς της συλληφθείσας είπαν στους αστυνομικούς για τα σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετωπίζει το παιδί τους και τη φαρμακευτική αγωγή που ελάμβανε.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου