Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022

Ο μεγαλύτερος ηθοποιός πολιτικός στην ιστορία της Ελλάδας κάνει κριτική για τους ηθοποιούς

 


Ο Αλέξης Τσίπρα θα μπορούσε να συναγωνιστεί κάθε επαγγελματία ηθοποιό, και να τον ξεπεράσει χωρίς συναγωνισμό, γιατί απλά ο Τσίπρας, το ψέμα και την ηθοποιία εξαπατώντας, τα έχει επάγγελμα και είναι η καθημερινότητα του.

Σήμερα βρήκε θύματα να τσιμπήσει ψήφους, και επειδή στους καλλιτεχνικούς χώρους η αριστερά κυριαρχεί, είπε να πει το παραμύθι του, παίζοντας τον ρόλο του σωστά για ακόμα μία φορά.

Σε δηλώσεις σχετικά με τον τρόπο που αντιμετωπίζει η κυβέρνηση τις καλλιτεχνικές σχολές προχώρησε σήμερα ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας που τον έπιασε ο πόνος, και έτσι είπε να παραπληροφορήσεις λέγοντας τα δικά του όπως πάντα.

«Με το νέο προεδρικό διάταγμα, αντί να προβλεφθεί διαβάθμιση των πτυχίων όλων των καλλιτεχνικών σχολών και ανώτατη σχολή παραστατικών τεχνών που ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, τα πτυχία των σπουδαστών και σπουδαστριών των δραματικών σχολών της χώρας εξισώνονται με τα απολυτήρια λυκείου. Οι αντιδράσεις των μελλοντικών ηθοποιών του τόπου στον οποίο γεννήθηκε το θέατρο είναι όχι μόνο έντονες αλλά και δίκαιες» σημειώνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπραςσε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα.

«Αν πας στα πριμοδοτούμενα από την κυρία Κεραμέως ιδιωτικά κολέγια, θεωρείσαι ισότιμος των φοιτητών των δημοσίων πανεπιστημίων. Αν φοιτήσεις τρία χρόνια σε δραματική σχολή και συναντήσεις την Τέχνη, θεωρείται ότι δεν σπούδασες. Για την κυβέρνηση Μητσοτάκη, ηθοποιός σημαίνει… τίποτα», υπογραμμίζει ο μεγαλύτερος ψεύτης κατά συνείδηση και μεγάλος ηθοποιός εξαπατώντας τον κόσμο με το δήθεν προφίλ του.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου