Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022

Συμμορία ανήλικων κακοποιών γρονθοκόπησαν ανήλικο στην Πλατεία της Ν. Σμύρνης

 


Η συμμορία είναι γνωστή στην περιοχή και παρόλα αυτά συνεχίζει την δράση της.

Στην πλατεία της Νέας Σμύρνης παρατηρείται μεγάλο έλλειμα αστυνόμευσης, με αποτέλεσμα κακοποιοί κάθε είδους να δρουν άφοβα και ανεξέλεγκτα.

Νέο περιστατικό βίας από συμμορία περισσότερων από 10 ανηλίκων κακοποιών από 13 έως 18 ετών σημειώθηκε το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, όταν επιτέθηκαν και ξυλοκόπησαν 21χρονο που καθόταν μαζί την παρέα του στην πλατεία της Νέας Σμύρνης.

Την καταγγελία έκανε η μητέρα του νεαρού θύματος, σύμφωνα με την οποία ο γιος της ξυλοκοπήθηκε άγρια, επειδή τους κοίταξε στραβά.

Η μητέρα ανέφερε πώς, ο νεαρός καθόταν με τους φίλους του στην πλατεία της Νέας Σμύρνης, όταν ξαφνικά δέχτηκε επίθεση από μία ομάδα ατόμων, ηλικίας κατά μέσο όρο τα 15 έτη. Οι ανήλικοι τον γρονθοκόπησαν με μανία στο κεφάλι, προβάλλοντας ως αφορμή ότι τους στραβοκοίταξε.

«Ένα μπουλούκι ανθρωποειδών, περίπου 15 ετών, αναίτια, για ασήμαντη αφορμή άρχισαν να γρονθοκοπούν ανελέητα και στοχευμένα στο κεφάλι και μόνο τους τρεις πιτσιρικάδες που άραζαν. Ο ένας εξ αυτών ήταν ο γιος μου. Ήταν ο άτυχος της παρέας, γιατί ψιλοκοιμόταν, νύσταζε και δεν ήθελε να κάτσει στην πλατεία», είπε η μητέρα του.

Οι φίλοι του θύματος προσπάθησαν να φύγουν. Μάλιστα, ο ένας εξ αυτών κρύφτηκε κάτω από τα παγκάκι, ενώ η συμμορία των ανήλικων κακοποιών προσπάθησε να του κλέψει το τσαντάκι. 

«Η επίθεση άφησε στον 21χρονο συντριπτικό κατάγματα στη μύτη και το ιγμόρειο» αναφέρει η μητέρα.

Η αστυνομία δήλωσε πως η εν λόγω συμμορία είναι γνωστή στην περιοχή, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως οι ανήλικοι πήγαιναν να «πλακωθούν» με άλλη συμμορία και καθ’ οδόν έπεσαν πάνω στην παρέα των άτυχων νεαρών.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου