Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022

Νέο ψέμα Ερντογάν αλλά ΣΥΡΙΖΑ : «Η Ελλάδα συμπεριφέρεται με κτηνωδία στους μετανάστες»

 


Αυτή η νέα επίθεση του Ερντογάν στην Ελλάδα, δείχνει το πώς δρούσαν οι ΜΚΟ, ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης Τσίπρας διασύροντας την χώρα μας, και από ποιον έπαιρναν εντολές για να το κάνουν.

Τώρα που έχουν στριμωχτεί οι ΜΚΟ, έχουν αποκαλυφθεί τα fake news που διοχεύετευαν δημοσιεύματα σε εφημερίδες που ελέγχει ο ΣΥΡΙΖΑ και οι Τούρκοι, έχουν πάει κατγηρούμενοι για κακουργήματα αρχηγικά μέλη ΜΚΟ, και δεν μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ να συνεχίζει την προπαγάνδα, ο ίδιος ο Τούρκος πήρε την σκυτάλη για να συνεχίσει τα fake news για τους μετανάστες.

Συνεχίζοντας την φαιδρότητα ορισμένων ΜΚΟ, του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα, ο φαιδρός Τούρκος Ερντογάν με νέα fake news, εξαπέλυσε επίθεση κατά τη διάρκεια ομιλίας του στη Διάσκεψη Συνταγματικής Δικαιοσύνης του Ισλαμικού Κόσμου με αφορμή το μεταναστευτικό, και είπε ασύστολα ψέματα που ντράπηκε και η ντροπή.

Υπενθυμίζουμε ότι για την στημένη υπόθεση στον Έβρο με δάχτυλο των Τούρκων, δεν έχει ζητήσει συγνώμη απο τον Ελληνικό λαό μέχρι σήμερα ούτε ο Αλέξης Τσίπρας, ούτε οι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ούτε οι βουλευτές και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, για τα fake news και την προσπάθεια τους να διασύρουν την χώρα μας στο εξωτερικό.

Ο Ερντογάν σημείωσε, μεταξύ άλλων, πως το τείχος στον Έβρο είναι φασιστικό ότι λέει ο ΣΥΡΙΖΑ δηλαδή, ενώ τόνισε πως η Ελλάδα συμπεριφέρεται κτηνωδώς στους μετανάστες.

Ο φαιδρός Ερντογάν είπε πως: «Αντί να βρεθεί λύση στην κρίση, (στην Ελλάδα) έκλεισαν τους μετανάστες πίσω από συρματοπλέγματα. Παρακολουθούμε με αηδία ότι όσοι δεν λαμβάνουν υπόψη τους καταπιεσμένους έξω από τα σύνορά τους, επιδεικνύουν τα πιο πρωτόγονα αντανακλαστικά φασισμού όταν πρόκειται για τη δική τους ασφάλεια και ευημερία… Το προϊόν της νοσηρής αντίληψης απέναντι στους μουσουλμάνους και οι αρνητικές επιπτώσεις των κυμάτων μίσους συνεχίζονται σήμερα δίπλα μας».

Ο Ερντογάν υποστήριξε πως η Ελλάδα έχει φτάσει στα όρια της κτηνωδίας απέναντι στους μετανάστες και χαρακτήρισε «στρατόπεδα συγκέντρωσης» τους καταυλισμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου.

Σημείωσε χαρακτηριστικά: «Η στάση της Ελλάδας απέναντι στους μετανάστες έχει φτάσει πλέον στο επίπεδο της κτηνωδίας. Κάθε μέρα προστίθεται και μία νέα φρικαλεότητα, που ξεκινά από τη βύθιση σκαφών με πρόσφυγες στη μέση της θάλασσας μέχρι την απώθηση των μεταναστών με βασανιστήρια και ληστείες».

«Επιπλέον, οι δυτικές χώρες δεν δείχνουν καμία ουσιαστική αντίδραση σε αυτή τη κακομαθημένη συμπεριφορά και τη σκληρότητα της Ελλάδας. Πέρα από μερικές καταδικαστικές δηλώσεις, δεν έχουμε δει καμία προσπάθεια να αποτραπεί αυτή η σκληρότητα και να προστατευτούν τα δικαιώματα των καταπιεσμένων, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών και των γυναικών. Είμαστε όλοι βαθιά θλιμμένοι από τη συνεχιζόμενη αδιαφορία μπροστά στις εικόνες ντροπής που συναντάμε στις προσφυγικές δομές, που θυμίζουν στρατόπεδα στα σύνορα» κατέληξε έχοντας εξαπατήσει και έχοντας πει ψέματα, όπως κάνουν και οι συνεργάτες του στον ΣΥΡΙΖΑ.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου