Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022

Το έγκλημα Ανδρουλάκη να αφήσει το ΠΑΣΟΚ έρμαιο στην παρέα των ακροαριστερών του ΣΥΡΙΖΑ

 


Κανένας Έλληνας δεν θέλει να ζήσει τον εφιάλτη της συγκυβέρνησης του πολιτικού απατέωνα Αλέξη Τσίπρα με τον ανεπαρκή δειλό πολιτικό Νίκο Ανδρουλάκη.

Ο Ανδρουλάκης εξαπάτησε του ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ, τους έκανε να πιστέψουν πώς το ΠΑΣΟΚ θα αναγεννηθεί μόλις αυτός γίνει αρχηγός, και θα χαράξει το κόμμα αυτόνομη πορεία, αντιπαλεύοντας τον ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας την διαφορά αισθητή στην κοινωνία.

Αντί λοιπόν να γίνει αυτό, ένας παρακμιακός δειλός και ανεπαρκής πολιτικός, μην μπορώντας να κάνει την διαφορά σπρώχνει όχι άθελα του, αλλά ηθελημένα το ΠΑΣΟΚ στην παρέα των ακροαριστερών του ΣΥΡΙΖΑ, στο οποίο ηγείται ένας αποδεδειγμένα πολιτικός απατεώνας ο Αλέξης Τσίπρας.

Το ΠΑΣΟΚ στην βάση του έχει κεντροαριστερούς ψηφοφόρους που δεν θα ανεχθούν να γίνει τέτοιο έγκλημα στο κόμμα, δεν θα ανεχθούν το ΠΑΣΟΚ να συμπλεύσει με την ομάδα ακροαριστερών που ηγείται του ΣΥΡΙΖΑ, και δεν είναι λίγοι αυτοί που τραβάνε τα μαλλιά τους επειδή βοήθησαν να εκλεγεί ένας ακατάλληλος για αρχηγός του κόμματος.

Η διάσπαση του ΠΑΣΟΚ με υπαιτιότητα του Νίκου Ανδρουλάκη είναι πιθανή, γιατί κανένας δεν θα ανεχθεί το κόμμα να γίνει δεκανίκι του ΣΥΡΙΖΑ.

Όποιος παρακολουθεί το ΠΑΣΟΚ, βλέπει ξεκάθαρα τον εκπρόσωπο του Ανδρουλάκη, Κατρίνη, να είναι στις τοποθετήσεις του 80% ΣΥΡΙΖΑ και 20% ΠΑΣΟΚ.

Αντί το ΠΑΣΟΚ να χτίζει ένα πειστικό αφήγημα και να κερδίζει συνεχώς πόντους, σε κάθε πάνελ στις ενημερωτικές εκπομπές συντάσσεται με την φαιδρή αντιπολιτευτική γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ. 

Συντάσσεται με το κόμμα που έχει αλώσει το ΠΑΣΟΚ, που προσπάθησε να κατηγορηθούν στελέχη του κόμματος για να το καταστρέψει εντελώς, συντάσσεται με την ακροαριστερή φαιδρότητα, την καθεστωτική νοοτροπία του ΣΥΡΙΖΑ.

Στην ανικανότητα και ανεπάρκεια Ανδρουλάκη προστέθηκε και η δειλία, αφού με το που έσκασε το θέμα Εύας Καϊλή, προσπάθησε πανικόβλητος να χρεώσει την ευρωβουλευτή του κόμματος του και συνεργάτη του, στην Νέα Δημοκρατία, ξεφτιλίζοντας περισσότερο τον ίδιο και δείχνοντας ότι είναι δειλός και ακατάλληλος για αρχηγός κόμματος.

Τι θα σκεφτεί, λοιπόν, ένας σοβαρός κεντροαριστερός ψηφοφόρος πηγαίνοντας την κάλπη; Σίγουρα όχι να ψηφίσει το ΠΑΣΟΚ Ανδρουλάκη, επειδή ξεκάθαρα η ψήφος του μπορεί να γίνει ΣΥΡΙΖΑ, δίνοντας σωσίβιο στην πολιτική επιβίωση ενός ανεπαρκή πολιτικού απατεώνα του Αλέξη Τσίπρα, που κόντεψε να ρίξει τη χώρα στα βράχια. 

Κανένας κεντροαριστερός δεν θέλει την ακροαριστερά με τον φερετζέ της αριστεράς του ΣΥΡΙΖΑ!! Κανένας κεντροαριστερός δεν θέλει να ζήσει και πάλι την καταστροφική για την Ελλάδα διακυβέρνηση της χώρας από τον ΣΥΡΙΖΑ, και τον εξευτελισμό της Ελλάδας στο εξωτερικό!! Κανένας κεντροαριστερός δεν θέλει η Ελλάδα να γίνει γιουσουφάκι του Ερντογάν, και υποχείριο του Πούτιν!! 

Τέσσερα χρόνια η χώρα έχει κερδίσει πολλά, και είναι υπολογίσιμη στην διεθνή κοινότητα, έχει φτιάξει παρά την πανδημία και τον πόλεμο του Πούτιν μια υπολογίσιμη οικονομία, έχει ένα σοβαρό πρωθυπουργό που τον λαμβάνουν υπόψη τους όλοι οι ηγέτες, ακόμα και ο Τούρκος που τον φοβάται, είναι έγκλημα ένας Ανδρουλάκης και ένας Τσίπρας να γυρίσουν την χώρα πίσω με καταστροφικές συνέπειες.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου