Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2022

Μαζί με τον Τσίπρα, ο "χρήσιμος ηλίθιος" κατά τον ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ανδρουλάκης, διαβάζει Documento

 



Τελικά είχε δίκιο ο Θανάσης Καρτερός του ΣΥΡΙΖΑ που χαρακτήριζε τον Ανδρουλάκη "χρήσιμο ηλίθιο"!!

Το σχέδιο της πόλωσης και της πολιτικής εκτροπής για να επιβιώσει ο τελειωμένος πολιτικά Αλέξης Τσίπρας, ακολουθεί ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Κάνει δηλώσεις σωσίβιο για τον Τσίπρα, ακουμπώντας σε ένα φαιδρό και χυδαίο δημοσίευμα του Documento που γράφτηκε χωρίς στοιχεία, χωρίς ηθική, με σχέδιο απο την Κουμουνδούρου και μοναδικό σκόπό να σπιλώσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Να διαλευκάνει την υπόθεση των υποκλοπών στην Ελλάδα κάλεσε τη Δικαιοσύνη αυτός που κρύβεται και δεν ενημερώνει τον ελληνικό λαό στο γιατί τον παρακολουθούσαν Νίκος Ανδρουλάκης, ενώ κατηγόρησε μάλιστα ο φαιδρός τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι οδηγεί τη διαφάνεια στο απόσπασμα. 

Στη δήλωσή του, ο ένοχος για τον ελληνικό λαό πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝ.ΑΛ. έκανε λόγο για εργαλειοποίηση του απορρήτου από τον Κυριάκο Μητσοτάκη. «Ενα ακόμη δημοσίευμα που επιβεβαιώνει το κρατικό δόγμα “ουδείς εξαιρείται των παρακολουθήσεων”, έστω κι αν η πραγματική λίστα των παρακολουθήσεων από διάφορους κρατικούς και παρακρατικούς μηχανισμούς είναι μάλλον πολύ μεγαλύτερη από αυτή που δημοσιεύεται στην εφημερίδα “Documento”.

Με λίγα λόγια χωρίς ίχνος σοβαρότητας, ο Νίκος Ανδρουλάκης ακολουθεί το σχέδιο ΣΥΡΙΖΑ που ευτυχώς έχει καταλάβει ο ελληνικός λαός, και αυτή του η επιλογή θα τον τελειώσει και αυτόν πολιτικά πολύ σύντομα.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου