Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2022

Παρέμβαση Κυριάκου Μητσοτάκη σήμερα στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1

 



Συνέντευξη στο στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και στον Νίκο Χατζηνικολάου θα παραχωρήσει αύριο, Δευτέρα 7 Νοεμβρίου, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρωθυπουργός θα παρέμβει στα όσα εκτυλίσσονται από το Σάββατο με το φαιδρό στημένο δημοσίευμα της εφημερίδας Documento για δήθεν παρακολουθήσεις υπουργών, συγγενικών τους προσώπων, δημοσιογράφων και επιχειρηματιών από το Μέγαρο Μαξίμου. 

Από την πρώτη στιγμή ο κυβερνητικός εκπρόσωπος  χαρακτήρισε το δημοσίευμα φαιδρό και το απέδωσε σε προσπάθεια συκοφάντησης του πρωθυπουργού και αποσταθεροποίησης της κυβέρνησης, καθώς δεν παρουσιάζει κανένα στοιχείο που να τεκμηριώνει τους ισχυρισμούς.

Ο κ. Μητσοτάκης αποφάσισε να μιλήσει ο ίδιος για την υπόθεση και να μην αφήσει καμία σκιά, όπως σημειώνουν συνεργάτες του, καθώς πιστεύει ότι υπάρχει μια οργανωμένη προσπάθεια από κέντρα που επιθυμούν να πλήξουν ευθέως την κυβέρνηση και τον ίδιο, θέτοντας σε κίνδυνο την πορεία της χώρας. 

Το φαιδρό σχέδιο ΣΥΡΙΖΑ έχει ξεκινήσει τις τελευταίες ημέρες με την χυδαία αμφισβήτηση από τον Αλέξη Τσίπρα του αδιάβλητου των εκλογών, υπό το πρίσμα της υπόθεσης των παρακολουθήσεων και του predator, και φωνάζει αυτός που είναι αποδεδειγμένα χωρίς στημένα άρθρα άρχοντας των παρακολουθήσεων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ μέσα από το Μαξίμου και σύμφωνα με τις καταγγελίες των ίδιων του των στελεχών.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου