Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2022

Κάποιοι θέλουν ένα υποχείριο βλάκα πρωθυπουργό και προσπαθούν να σπιλώνουν Μητσοτάκη

 



Δεν είναι τυχαία τα στημένα "ρεπορτάζ" για δήθεν νεκρούς στον Έβρο, δεν είναι τυχαία τα στημένα "ρεπορτάζ" για τις υποκλοπές που έβγαλαν ένοχο τελικά τα ίδια του τα στελέχη τον Αλέξη Τσίπρα, δεν είναι τυχαίες οι δηλώσεις του Τούρκου Ερντογάν να μην ψηφίσουν οι Έλληνες Μητσοτάκη, δεν είναι τυχαία καμία προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ, του Τσίπρα, των Τούρκων με την βοήθεια τα ρούβλια του δικτάτορα Πούτιν για να πλήξουν την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Εάν δεν υπάρξει παραδειγματική, τιμωρία έτσι και δεν προσκομιστούν στοιχεία και δεν επιβεβαιωθούν από τα δήθεν θύματα, για το κυριακάτικο δημοσίευμα της εφημερίδας Documento που κάνει λόγο για παρακολουθήσεις μέσω του λογισμικού 33 πολιτικών προσώπων, συζύγων αυτών, δημοσιογράφων και επιχειρηματιών, θα συνεχίσει το ανεξέλεγκτο, φαιδρό και χυδαίο σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ να κάνει κακό στην χώρα.

Η παρέμβαση Ντογιάκου θα βάλει τα πράγματα στην θέση τους, θα ανακαλύψεις τους ενόχους, αλλά αυτή την φορά θα πρέπει να υπάρξει και τιμωρία.

Ο κ. Ντογιάκος ο οποίος έδωσε ήδη παραγγελία στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, να διενεργήσει ποινική προκαταρκτική έρευνα για τα καταγγελλόμενα και να καλέσει σε κατάθεση τον εκδότη της εφημερίδας, δημοσιογράφο Κώστα Βαξεβάνη. Ο Βαξεβάνης θα κληθεί άμεσα προς εξέταση και θα του ζητηθεί να προσκομίσει τα στοιχεία που διαθέτει, ενώ ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να κληθούν και άλλα πρόσωπα τα οποία δήθεν εμπλέκονται για να πιστοποιήσουν τις καταγγελίες. 

Ο Βαξεβάνης νομίζοντας ότι μπορεί να λέει και να γράφει ότι θέλει, είχε ζητήσει πρώτος και καλά ραντεβού με τον κ. Ντογιάκο, για να τον ενημερώσει για τα στοιχεία που διαθέτει. Την Κυριακή όμως και μετά την παραγγελία της ποινικής προκαταρκτικής έρευνας, ο Βαξεβάνης άλλαξε τροπάριο κοινός έφτασε το σκ@τ@ στην κάλτσα και λέει πώς γίνεται λόγος για "ευθυγράμμιση" του κ. Ντογιάκου με το κυβερνητικό κέλευσμα. 

Κυβερνητικά στελέχη, λένε πώς, εφόσον δεν προκύπτει τεκμηρίωση του καταλόγου παρακολουθήσεων που δημοσιεύθηκε με στοιχεία, ο στόχος είναι να πληγεί η ενότητα της ΝΔ και η ευστάθεια της κυβέρνησης. "Επιχειρεί να πλήξει την κυβέρνηση, να δημιουργήσει  πρόβλημα στη Νέα Δημοκρατία, να ωφελήσει εκείνους τους οποίους υπηρετεί αφοσιωμένα και να βάλει νερό στο μύλο κέντρων που έχουν ενοχληθεί από την Κυβέρνηση και δεν κρύβουν την δυσαρέσκειά τους για την σταθερότητα και την ασφάλεια που έχει επιτύχει η Ελλάδα. Κέντρα που θα προτιμούσαν μια άλλη κυβέρνηση, πιο βολική, και έναν άλλο πρωθυπουργό, αδύναμο και ελέγξιμο", εννοώντας φυσικά τον επικίνδυνο και ακατάλληλο Αλέξη Τσίπρα που θα λειτουργήσει φυσικά σε βάρος της Ελλάδας. 

Όλη η Ελλάδα περιμένει το βράδυ τον Μητσοτάκη να δώσει απαντήσεις, να μιλήσει με σκληρή γλώσσα για τους φαιδρούς, να ζητήσει την ποινική τους τιμωρία, και να αμιφσβητήσει ευθέως και την τεκμηρίωση του δημοσίευματος. 

Ο Βαξεβάνης πλήρως ελεγχόμενος από την Κουμουνδούρου και τον Αλέξη Τσίπρα είναι όπως λέει και η κυβέρνηση  "ο εθνικός συκοφάντης, ο άνθρωπος που έχει ξεπεράσει σε φαντασία και επινοητικότητα ακόμα και τους μεγαλύτερους παραμυθάδες. Αυτός που η θεματολογία και η προσέγγισή του ταυτίζεται με τον εθνικό οχετό (την εφημερίδα Μακελειό)". 

Αναμένονται εξελίξεις, και νέος εξευτελισμός του Τσίπρα, του ΣΥΡΙΖΑ και των δημοσιογράφων του ΣΥΡΙΖΑ στην κοινή γνώμη.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου