Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2022

Ο Τράμπ θύμισε στους Αμερικάνους τον ευατό του και ανατράπηκαν οι δημοσκοπήσεις - Έτσι συμβαίνει και με Τσίπρα


 

Αυτό είναι ένα μάθημα στο Αλέξη Τσίπρα, που δεν έχει αλλάξει όλα αυτά τα χρόνια και από το 2014 είναι ένας αμετανόητος πολιτικός απατεώνας, διχαστικός και ψεύτης.

Θυμίζοντας ο Τσίπρας, όπως και ο Τράμπ στους πολίτες ποιος είναι και πόσο μεγάλη ζημιά μπορεί να κάνει στην χώρα, εκεί που το κύμα πήγαινε στους Ρεπουμπλικάνους γύρισε προς τους Δημοκρατικούς, γιατί ο κόσμος σε όλες τις εμφανίσεις που έκανε ο Τράμπ τους θύμισε τα χρόνια της διακυβέρνησης του.

Με λίγα αυτό συμβαίνει και στις δημοσκοπήσεις στην Ελλάδα, όσο εμφανίζεται ο Τσίπρας και ειδικά όταν μιλάει και τάζει, θυμίζει στον Ελληνικό λαό ποιός πραγματικά είναι και έτσι η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας που έχει ένα επιτυχημένο πρωθυπουργό προηγείται παντού και πάντα σε όλα τα επίπεδα.

Υπάρχει ξεκάθαρο μέτρο σύγκρισης μεταξύ Τσίπρα - Μητσοτάκη, και όσο εμφανίζονται και οι δύο αυτός που χάνει γιατί είναι ο εαυτός του είναι ο πολιτικός απατεώνας Αλέξης Τσίπρα, όσα δήθεν σκάνδαλα και να στήσει, όση λάσπη και να πετάξει, ο Μητσοτάκης είναι απλά ο εαυτός του και αρέσει στους Έλληνες πολίτες που νιώθουν ασφάλεια.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου