Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2022

Η Γεροβασίλη έκανε μήνυση εκτός των άλλων σε Τσίπρα - Documento αφού είναι κατά παντός υπευθύνου



Για να δώσει και η ίδια ένα τόνο δήθεν σοβαρότητας, στο φαιδρό στήσιμο που έκανε ο Αλέξης Τσίπρα με την βοήθεια του Documento για τις παρακολουθήσεις. πήγε να καταθέσει μήνυση στην εισαγγελία, μήνυση που είναι φυσικά και κατά των συντρόφων της.

Η μήνυση αυτή βοηθάει περισσότερο την δικαιοσύνη, γιατί πίσω από το δημοσίευμα της εφημερίδας, κρύβονται όσοι παρακολουθούσαν την κυβέρνηση και τον ίδιο τον πρωθυπουργό, αφού η πλειοψηφία των προσώπων είναι η ίδια η κυβέρνηση άρα ο ίδιος ο πρωθυπουργός.

Την δικαιοσύνη αντίθετα δεν βοηθούν τα μέλη, και τα στελέχη της κυβέρνησης ,που ακόμα δεν έχουν καταθέσει μήνυση για το ότι χρησιμοποιήθηκαν τα ονόματα τους στο δημοσίευμα του Documento!!!

Το κατώφλι της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου πέρασε σήμερα Πέμπτη η γραμματέας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Όλγα Γεροβασίλη, για να καταθέσει στον εισαγγελέα Ισίδωρο Ντογιάκο μήνυση κατά παντός υπευθύνου για τις υποκλοπές, μήνυση που συμπεριλαμβάνονται ως ύποπτοι και η εφημερίδα και ο δημοσιογράφος Βαξεβάνης όπως και ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας.

Με τη μήνυσή της η Γεροβασίλη ζητά να διερευνηθεί η παραβίαση του τηλεφωνικού απορρήτου και άλλες πιθανές ποινικές πράξεις που τελέστηκαν σε βάρος της και αυτό αφορά και την εφημερίδα Documento όπως και τον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα που όπως ακούγεται είναι μπλεγμένος σε αυτές τις στημένες κατηγορίες.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου