Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2022

Αστυνομικός αδειάζει τον γεμιστήρα του σε δράστη -Είχε επιτεθεί με μαχαίρι σε γυναίκα


 

Ένα σοκαριστικό βίντεο όπου δείχνει καρέ-καρέ τη στιγμή που αστυνομικός πυροβολεί και σκοτώνει δράστη που επιτέθηκε με μαχαίρι σε κοπέλα.

Η στιγμή της εκτέλεσης ενός μαύρου άνδρα, δράστη της επίθεσης κατά μιας γυναίκας, καταγράφηκε από την κάμερα που φορούσε στη στολή του ο αστυνομικός, εν ονώματι Zachary Rutherford.

Το βίντεο δείχνει τον αστυνομικό να φτάνει στη σκηνή της επίθεσης στη Δυτική Βαλτιμόρη, όπου βλέπει τη γυναίκα πεσμένη στο έδαφος και τον δράστη, Tyree Moorehead, να προχωράει απειλητικά, κρατώντας ένα μεγάλο χασαπομάχαιρο, και να πέφτει πάνω της.

Τότε, ο αστυνομικός διέταξε αρχικά τον άνδρα να πετάξει το μαχαίρι, αλλά αφού ο εκείνος δεν υπάκουσε, ξεκίνησε να πυροβολεί από κοντινή απόσταση κατά του δράστη, μέχρι να «αδειάσουν» οι σφαίρες από τον γεμιστήρα του και ενώ με 3 σφαίρες είχε ακινητοποιήσει τον δράστη. 

Στη συνέχεια, κατευθύνθηκε πάνω από τον τραυματισμένο άνδρα, ο οποίος πεσμένος στο έδαφος δεν άφηνε από το χέρι του το μαχαίρι, διατάζοντάς τον να το πετάξει.

Στο βίντεο του πυροβολισμού που κοινοποιήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ακούγονται 14 πυροβολισμοί.

Καθώς πέφτουν οι πυροβολισμοί«βροχή», η γυναίκα βρίσκει ευκαιρία και απομακρύνεται, με την αστυνομία της Βαλτιμόρης να αναφέρει ότι δεν πυροβολήθηκε ούτε μαχαιρώθηκε.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου