Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2022

Άρση ασυλίας για Κλέωνα Γρηγοριάδη και άργησε

 


Θρασύτατος, χυδαίος και προκλητικός και κάθε του τοποθέτηση ήρθε η ώρα του να αντιμετωπίσει την δικαιοσύνη.

Την άρση ασυλίας του βουλευτή του Μέρα25, Κλέωνα Γρηγοριάδη με αφορμή τα όσα είπε από το βήμα της Βουλής για τον επιχειρηματία, Γιάννη Αλαφούζο, εισηγείται στην Ολομέλεια, η επιτροπή Δεοντολογίας.

Ο ακατάλληλος για το κοινοβούλιο βουλευτής του Βαρουφάκη, έχει πάγια τακτική όπως και το κόμμα του, να επιτίθενται σε οποιοδήποτε με βαριές και χυδαίες εκφράσεις, να σπιλώνουν και να λένε ψέματα για να στηρίξουν τις κατηγορίες τους.

 Ο συγκεκριμένος επιτέθηκε στον επικεφαλής του ομίλου του ΣΚΑΪ με χαρακτηρισμούς όπως «καθάρματα» αλλά και ευθείες αναφορές σε παράνομη επιχειρηματική δραστηριότητα.

Στο πλαίσιο αυτό, η επιτροπή κατά πλειοψηφία, εισηγήθηκε την άρση της ασυλίας του για συκοφαντική δυσφήμιση. Υπέρ της άρσης ψήφισαν η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, ενώ κατά ο ΣΥΡΙΖΑ που ακολουθεί την ίδια τακτική, χυδαιότητας και λάσπης, το ΚΚΕ που κανένας δεν ξέρει γιατί υπάρχει ακόμα στην βουλή, η ΕΛΛΥΣΗ και φυσικά το ΜεΡΑ25.

Ο προκλητικός Γρηγοριάδης ήθελε το κόμμα του να ψηφίσει ναί αλλά ψήφισε κατά λάθος όχι, για να πάει στο στο δικαστήριο νομίζοντας ότι έχει ασυλία προκειμένου να επαναλάβει τα λεγόμενά του.

Την τελική απόφαση για την άρση ή μη της ασυλίας του φαιδρού Γρηγοριάδη θα τη λάβει η Ολομέλεια με ονομαστική ψηφοφορία.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου