Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2022

Ο άρχοντας των υποκλοπών Αλέξης Τσίπρας κατέθεσε ερώτηση για τηλεφωνικές υποκλοπές

 


Ανίκανος ΣΥΡΙΖΑ και Αλέξης Τσίπρας, να κάνουν ουσιαστική αντιπολίτευση, προσπαθούν με την σκανδαλολογία να μειώσουν την ψαλλίδα.

Ο Αλέξης Τσίπρας, με τόσες κατηγορίες σε βάρος του απο στελέχη του κόμματος του, ότι τους παρακολουθούσε μέσα απο το Μαξίμου, συνεχίζει το αφήγημα των παρακολουθήσεων που δεν ενδιαφέρει την κοινωνία.

Ο μεγαλύτερος πολιτικός απατεώνας στην ιστορία της Ελλάδας, Αλέξης Τσίπρας κατάθεσε επίκαιρη ερώτηση προς τον πρωθυπουργό, με την οποία προσπαθεί ο φαιδρός και αισχρός πολιτικός, να συνδέσει τις τηλεφωνικές υποκλοπές με τις εκλογές, υπαινισσόμενος προβλήματα στην καθαρότητα των εκλογών. 

Το ίδιο παραμύθι χρησιμοποίησε και ο Τραμπ στις ΗΠΑ και ο Μπολσονάρου στη Βραζιλία, επιδιώκοντας αποσταθεροποίηση και πολιτική ανωμαλία, μήπως και τσιμπήσει κάποιος πολίτης και ξεχάσει ότι η κυβέρνηση οδηγεί σωστά την χώρα.

Θα εφευρίσκουν σκάνδαλα κάθε είδους για να χτυπήσουν τον πρωθυπουργό και τους συνεργάτες του, προσπαθώντας να απαξιώσουν την ικανότητα της κυβέρνησης και τα τεράστια άλματα προς το συμφέρον της χώρας, για να έρθουν οι επικίνδυνοι και οι ακατάλληλοι, ώστε να γυρίσουμε χρόνια πίσω και να μας απαξιώνουν και πάλι διεθνώς με την Τουρκία να παίζει μαζί μας.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου