Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2022

Φαιδρός Τσίπρας ξέρει ότι χάνει τις εκλογές και θέλει να τα κάνει μπάχαλο αμφισβητώντας και την δημοκρατία

 


Φαιδρός απελπισμένος και επικίνδυνος ο Αλέξης Τσίπρας, ξέρει ότι τελειώνει πολιτικά και έχει αρχίσει μια συστηματική διαμόρφωση συνθηκών αμφισβήτησης της λειτουργίας της Δημοκρατίας, που φτάνει ως την απειλή για αμφισβήτηση του εκλογικού αποτελέσματος.

Με τακτική Τράμπ προχωρά, ο φαιδρός Αλέξης Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ, με στόχο τη «μπαχαλοποίηση» του πολιτικού σκηνικού έως τις εθνικές εκλογές, με σχέδιο  και για το πώς θα διαχειριστεί την ήττα του μετά το αποτέλεσμα των βουλευτικών εκλογών.

Μην μας κάνει εντύπωση εάν ο Αλέξης Τσίπρας αμολήσει και πάλι τους ακροαριστερούς κακοποιούς συντρόφους από τα Εξάρχεια να δημιουργήσουν επεισόδια σε όλη την χώρα, κάτι που έχει προσπαθήσει να κάνει και άλλη φορά.

«Κανείς δεν έχει αμφισβητήσει τη Δημοκρατία από το ’74 έως σήμερα»

Εντονη ήταν η απάντηση της κυβέρνησης στην προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να την απονομιμοποιήσει. 

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, απάντησε στον φαιδρό Τσίπρα: «Ο ΣΥΡΙΖΑ εισέρχεται και πάλι σε επικίνδυνα για τη Δημοκρατία μας μονοπάτια. Χωρίς κανένα απολύτως στοιχείο, βασισμένος μόνο σε ψέματα και ανυπόστατες φήμες, φτάνει στην απόλυτη πολιτική εξαθλίωση. Η ομαλή λειτουργία της Δημοκρατίας μας και το αδιάβλητο των εκλογικών διαδικασιών είναι ένα κεκτημένο της Μεταπολίτευσης, το οποίο οφείλουμε όλοι, πολιτικοί και πολίτες, να προστατεύσουμε ως κόρη οφθαλμού. Κανείς, από το 1974 μέχρι σήμερα, δεν διανοήθηκε να το αμφισβητήσει. Ο κ. Τσίπρας μιμείται τους ακραίους πολιτικούς στις ΗΠΑ και τη Βραζιλία, οι οποίοι δεν σέβονται τη λαϊκή ετυμηγορία και δεν διστάζουν να πληγώσουν βαριά τους θεσμούς των χωρών τους. Αναζητά απεγνωσμένα δικαιολογίες για την επερχόμενη ήττα του, φτάνοντας στο σημείο να θυσιάσει την ομαλότητα και τη νομιμότητα για να στήσει γραμμή προσωπικής του άμυνας. Ομως η πολιτική του αδυναμία οφείλεται στην πολιτική του ανεπάρκεια, στην ένδεια προτάσεων για τα υπαρκτά και τα μεγάλα που απασχολούν την πατρίδα και στον “τραμπισμό αλά γκρέκα” με τον οποίο πολιτεύεται».



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου