Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2022

Το ΠΑΣΟΚ συνεχίζει να καλύπτει τον Ανδρουλάκη κάνοντας ότι δεν γνωρίζει γιατί τον παρακολουθούσαν

 


Είναι μία υπόθεση που μοναδικός υπεύθυνος για το ότι μέχρι και σήμερα δεν γνωρίζει κανένας πολίτης γιατί, είναι ο Νίκος Ανδρουλάκης που κρύβεται πίσω από διάφορες δικαιολογίες, ενώ εάν δεν είχε να φοβηθεί τίποτα θα πήγαινε να ενημερωθεί και να ενημερώσει, το κόμμα του, τους ψηφοφόρους του κόμματος του, και τον ελληνικό λαό.

Αντίθετα το ΠΑΣΟΚ καλύπτει τον Νίκο Ανδρουλάκη, και ο Νίκος Ανδρουλάκης κάνει το "θύμα" ενώ εάν ήθελε θα ήξερε, όχι πώς δεν ξέρει και ξέρει πάρα πολύ καλά, και εάν ήταν αθώος τότε όλοι μαζί θα ήταν εναντίον αυτών που το έκαναν.

Ο Μιχάλης Κατρίνης κατά την γνώμη μας χωρίς πολιτική επάρκεια, μιλώντας στη Βουλή για τα συμπεράσματα της Εξεταστικής Επιτροπής που διερεύνησε την υπόθεση των παρακολουθήσεων και των υποκλοπών είπε  κάνοντας ότι δεν ξέρει κανένας στο ΠΑΣΟΚ γιατί «Η κυβέρνηση και προσωπικά ο πρωθυπουργός φέρουν ακέραια την ευθύνη όχι ενός, αλλά δύο σκανδάλων. Και για την παρακολούθηση ενός εκλεγμένου ευρωβουλευτή και αρχηγού μιας παράταξης χωρίς να υπάρχουν εθνικοί λόγοι, αλλά και για την απροκάλυπτη προσπάθεια συγκάλυψης και συσκότισης αυτής της υπόθεσης», υποστήριξε ο κ. Κατρίνης και προσέθεσε ότι αυτό εξηγεί γιατί η κυβέρνηση αρνήθηκε την κλήση προσώπων που εμπλέκονται στο σκάνδαλο, στην Εξεταστική Επιτροπή.

Σημείωσε δε για να συνεχίσει να καλύπτει τον Ανδρουλάκη πως «τρεις μήνες τώρα δεν έχει πραγματοποιήσει κανέναν έλεγχο στην εταιρεία που εμπορεύεται το Predator … απέφυγε να ελέγξει τις συναλλαγές και τις λογιστικές εγγραφές της εταιρείας, να πραγματοποιήσει έρευνα στις εγκαταστάσεις της, να αναζητήσει ηλεκτρονικά ίχνη». «Δεν το κάνει γιατί προφανώς η διαδρομή του χρήματος ή τα ηλεκτρονικά ίχνη, θα οδηγούσαν με βεβαιότητα στους ενόχους.

Και αυτό ακριβώς ήθελαν να αποφύγουν η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός» επισήμανε ο Κατρίνης και δεν καταλαβαίνει ότι η πλειοψηφία των πολιτών λέει ότι ποιος είναι ρε φίλε στην τελική ο Ανδρουλάκης για να τον παρακολουθούν, αδιάφορος!!!

Ο Κατρίνης αδιαφορώντας για τις δημοσκοπήσεις που δείχνει ότι δεν ενδιαφέρει κανένα η νόμιμη παρακολούθηση Ανδρουλάκη, τόνισε πως ό,τι και αν λέει η κυβέρνηση, η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών είναι απόλυτα πεπεισμένη ότι ο κ. Μητσοτάκης ήταν πλήρως ενήμερος για την παρακολούθηση του Νίκου Ανδρουλάκη και ότι η παρακολούθηση συνδεόταν με τις εκλογές για την ανάδειξη προέδρου στο ΠΑΣΟΚ κάτι που σίγουρα δεν ενδιέφερε τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την κυβέρνηση γενικότερα, και όποιος πει το αντίθετο θα γελάει ο κόσμος μαζί του.

Ο Κατρίνης μίλησε για ποινικές ευθύνες «όποιων έχουν την ψευδαίσθηση ότι θα υπάρχει πάντα μια κυβερνητική κοινοβουλευτική πλειοψηφία που θα τους προστατεύει», και δεν μας είπε εάν γνωρίζει εάν έχει ποινικές ευθύνες και ο ίδιος ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ που κρύβεται και δεν ενημερώνεται.

Προσπαθώντας να μην είναι τόσο δίπλα στον ΣΥΡΙΖΑ ο Κατρίνης είπε πώς «Το σκάνδαλο αυτό, στην ουσία του, δεν αφορά μόνο τον Νίκο Ανδρουλάκη, το ΠΑΣΟΚ, το ΚΚΕ, τον δημοσιογράφο κ. Κουκάκη. Αφορά κάθε πολίτη αυτής της χώρας, που αποτελεί εν δυνάμει στόχο παρακολούθησης», ανέφερε ο κ.Κατρίνης και απευθυνόμενος στους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, είπε:

«Το ζήτημα των υποκλοπών αφορά και εσάς. Είστε βέβαιοι ότι κάποιοι από εσάς δεν αποτελούσαν και δεν αποτελούν στόχο παρακολούθησης από το συγκεκριμένο παρακρατικό μηχανισμό; Δεν σας ενοχλούν όλα αυτά; Δεν σας ανησυχούν;».

«Το ΠΑΣΟΚ θα ξεσκεπάσει τον παρακρατικό μηχανισμό που στήθηκε μεθοδικά» είπε ο Κατρίνης προσπαθώντας να καλύψει τον αρχηγό του, που κανένας δεν γνωρίζει ακόμα γιατί τον παρακολουθούσαν και πόσο σοβαρό ήταν το θέμα και τον παρακολουθούσαν.

Κατηγόρησε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ ότι συμπεριφέρονται ως ιδιοκτήτες και νομείς της κυβερνητικής εξουσίας, με μια επικίνδυνη λογική που μεταχειρίζεται το κράτος ως λάφυρο ή οικογενειακή επιχείρηση. Και κατέληξε:

«Το ΠΑΣΟΚ θα επιμείνει μέχρι τέλους στη διερεύνηση και αποκάλυψη της αλήθειας, θα ξεσκεπάσει αυτόν τον παρακρατικό μηχανισμό που στήθηκε μεθοδικά, μας γυρίζει πολλά χρόνια πίσω και συνιστά απειλή για τις δημοκρατικές ελευθερίες και την ίδια τη χώρα. Γιατί σε θέματα δημοκρατίας, το ΠΑΣΟΚ δεν υποχωρεί, δε συμβιβάζεται, δεν κάνει πίσω».

Καλό θα ήταν κάποια στιγμή ο Ελληνικός λαός να μάθει απο τον ίδιο τον Ανδρουλάκη, τι έκανε και τον παρακολουθούσαν, πόσο σοβαρό ήταν αυτό που έκανε, και εάν τίθεται θέμα εθνικής ασφάλειας για αυτό που έκανε;;;;



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου