Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2022

Ψεύτης ο Τσίπρας αρνήθηκε να γίνει συζήτηση Τετάρτη σε γνώση του ότι ο Μητσοτάκης θα έλειπε Παρασκευή

 



Ο Αλέξης Τσίπρας, είναι αποδεδειγμένα ένας ανεπάρκής και ανίκανος πολιτικός.

Έψαχνε τρόπο να μιλήσει μόνος του στην βουλή για να παραπληροφορήσει, να πει ψέματα, να εξαπατήσει χωρίς να έχει αντίπαλο τον Κυριάκο Μητσοτάκη, που δεν μπορεί να τον συναγωνιστεί σε εμπειρία, σοβαρότητα, πολιτική επάρκεια, γιατί απλά δεν διαθέτει τίποτα από αυτά.

Αντίθετα γνωρίζει πολύ καλά πώς να εξαπατά, να λέει ασύστολα ψέματα, να μην έχει ίχνος ηθικής και να εργαλειοποιεί τα πάντα από πανδημία, παρακολουθήσεις, μέχρι τον βιασμό της ανήλικης 12χρονης.

Με αφορμή λοιπόν την συζήτηση για την νόμιμη παρακολούθηση του Νίκου Ανδρουλάκη, ο Αλέξης Τσίπρας χωρίς αντίπαλο προχώρησε μόνος του σε  εφ’ όλης της ύλης επίθεση στον πρωθυπουργό.

Ενδεικτικό της φαιδρής συμπεριφοράς του Αλέξη Τσίπρα είναι αυτά που είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ., Δημήτρης Μαρκόπουλος, κανείς από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που ήταν μέλη της Εξεταστικής Επιτροπής δεν αναζήτησε τα Πρακτικά και τα έγγραφα για να διαβάσει το απόρρητο πόρισμα! «Το πόρισμα του ΣΥΡΙΖΑ «είναι η επιτομή της διαστρέβλωσης και το πώς το άσπρο γίνεται μαύρο», ανέφερε ο Δημήτρης Μαρκόπουλος.

Ο Τσίπρας για να εξυπηρετήσει το αφήγημα του, είπε ψέματα ότι δήθεν ο πρωθυπουργός φοβήθηκε και δεν πήγε την Παρασκευή να αντιμετωπίσει την φαιδρότητα και ανηθικότητα του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ, τον παραλήρησε με στρουθοκάμηλο, «που όταν αισθάνεται ότι κινδυνεύει, βάζει το κεφάλι στην άμμο και νομίζει ότι έτσι δεν το βλέπουν οι υπόλοιποι, επειδή δεν τους βλέπει αυτό». 

Συνεχίζοντας ο Τσίπρας αυτό που έχει εύκολο το ψέμα και την απάτη, συνέχισε λέγοντας ότι ο πρωθυπουργός «έσπευσε, σε συνεργασία με τον Πρόεδρο της Βουλής, να βάλει τη συζήτηση την ημέρα της Συνόδου Κορυφής για να κρυφτεί, για να μην είναι στο Κοινοβούλιο ώστε να δώσει εξηγήσεις. Νομίζει ότι έτσι θα γλιτώσει». 

Αδιαφορώντας δε για το παρελθόν του και τις ονομαστικές καταγγελίες στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ εναντίον του ότι τους παρακολουθούσε παράνομα, ο ανεκδιήγητος απατεώνας είπε ότι ο Μητσοτάκης «κρύβεται πίσω από το όνειδος του απορρήτου», «όνειδος» για τη δημοκρατία, τη λειτουργία του Κοινοβουλίου και τη χώρα, «εφόσον επιτρέψουμε τελικά να περάσει η συγκάλυψη ενός τόσο συγκλονιστικού σκανδάλου. Εδώ δεν υπάρχει μόνο γενική πολιτική ευθύνη, αλλά υπάρχει και η περιβόητη ατομική ευθύνη του επικεφαλής του πολιτικού προϊσταμένου, του κυβερνήτη των κοριών, πρωθυπουργού των υποκλοπών, που κρύβεται κάθε φορά από την ευθύνη του… Ας φέρει αύριο την ακύρωση της τροπολογίας από την ΑΔΑΕ και ας ζητήσει την άρση του απορρήτου αντί να το επικαλείται».

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρης Μαρκόπουλος, βγάζοντας ξεκάθαρα ψεύτη τον Αλέξη Τσίπρα είπε «Εκτός από το στρουθοκαμηλισμό, υπάρχει και ο παπαγαλισμός», απάντησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ., Δημήτρης Μαρκόπουλος, λέγοντας ότι «εκτός από τη στρουθοκάμηλο, υπάρχει και ένα πτηνό που λέγεται παπαγάλος. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, από τον Τσίπρα ακούσαμε τα ίδια και τα ίδια ψέματα».

«Ο κ. Τσίπρας», είπε ο κ. Μαρκόπουλος, «μας είπε ότι ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, υπεκφεύγει και δεν είναι σήμερα στη Βουλή, αλλά πείτε μας, σας προτείναμε ναι ή όχι να γίνει η σημερινή συζήτηση την Τετάρτη, για να είναι εδώ, και εσείς αρνηθήκατε; Γι’ αυτό εγώ μιλάω για παπαγαλισμό των ίδιων και των ίδιων μονότονων ψεμάτων». 

Ο βουλευτής της Ν.Δ. υπενθύμισεσε όλους πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, σε ομιλία του στη Βουλή, μας είχε πει ότι «ουδέποτε επί των ημερών του υπήρξε παρακολούθηση πολιτικού, είμαι ξεκάθαρος, δεν διανοηθήκαμε να προβούμε ποτέ σε υποκλοπές», αλλά σημείωσε πως, όπως αποκαλύφθηκε, παρακολουθήθηκαν οι κ. Πιστιόρλας και Σαγιάς.

Χαρακτήρισε το πόρισμα του ΣΥΡΙΖΑ «τεμπέλικο, ατεκμηρίωτο και αρπακολλατζίδικο», και όπως είπε «θα κάνω μια αποκάλυψη. Ξέρετε ότι από τους συναδέλφους του ΣΥΡΙΖΑ ούτε ένας δεν πήγε στην Αίθουσα 148 (όπου φυλάσσονται τα Πρακτικά και τα έγγραφα) για να διαβάσει το απόρρητο πόρισμα; Γι’ αυτό και σας λέω: αδιάβαστοι, ατεκμηρίωτοι και αρπακολλατζήδες, αυτό είσαστε. Και δεν θα κουνάτε το δάκτυλο σε εμάς. Το πόρισμα του ΣΥΡΙΖΑ είναι η επιτομή της διαστρέβλωσης και το πως το άσπρο γίνεται μαύρο».




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου