Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2022

Ισλαμοφασίστες στο ΙΡΑΝ πυροβόλησαν αθώο πολίτη εξ επαφής

 


Το ισλαμοφασιστικό καθεστώς στο ΙΡΑΝ, σύμμαχο του δικτάτορα Βλαντιμίρ Πούτιν και το καθεστωτικού Ταγίπ Ερντογάν σε όλο του το μεγαλείο.

Την συμπεριφορά των Ισλαμοφασιστών επιβεβαιώνει με τον πιο συγκλονιστικό τρόπο βίντεο που κυκλοφόρησε στο Twitter και αναδημοσιεύθηκε και από την ιρανική υπηρεσία του BBC.

Στο βίντεο έχουν καταγραφεί, σύμφωνα με την καταγγελία, Ιρανοί αστυνομικοί του καθεστώτος με πολιτικά αρχικά να σταματούν έναν άνδρα και μια γυναίκα που επέβαιναν σε μηχανάκι και στη συνέχεια να ξυλοκοπούν άγρια τον άνδρα με έναν εξ αυτών να τον πυροβολεί σχεδόν εξ επαφής.

Όπως φαίνεται στο βίντεο οι αστυνομικοί καταδίωκαν με μηχανές τον άνδρα και τη γυναίκα, η οποία κρατούσε κινητό τηλέφωνο στα χέρια, γεγονός που φέρεται να «πυροδότησε» την καταδίωξη.

Ο βάναυσος ξυλοδαρμός του άνδρα ξεκίνησε τη στιγμή που προσπάθησε να αντιδράσει για την συμπεριφορά προς τη γυναίκα συνεπιβάτη του με τους αστυνομικούς να τον χτυπούν με γροθιές και κλωτσιές στο κορμί και το κεφάλι του.

Μετά τον πυροβολισμό που κάποια στιγμή ρίχνει ένας εκ των αστυνομικών, ο άνδρας φαίνεται να τρέμει από τον πόνο και από τις πληγές που έχουν προκληθεί, σύμφωνα, όμως, με πληροφορίες επέζησε του άγριου ξυλοδαρμού του. Συγκλονιστική είναι και η αντίδραση της γυναίκας που βρίσκεται από πάνω του και τον βλέπει να σπαρταράει στο έδαφος.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου