Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2022

Σε απόγνωση ο απαξιωμένος Τσίπρας ετοιμάζεται να καταγγείλει όλες τις δημοσκοπήσεις

 


Το «κίνημα κατά των δημοσκόπων» επανέρχεται στον ΣΥΡΙΖΑ, που βρίσκεται σε πανικό γιατί οτιδήποτε να στήσει, οτιδήποτε και να κάνει για να διαβάλλει την κυβέρνηση δεν του βγαίνει.

Ψέμα, στημένα, παραπληροφόρηση, δεν έχουν καταφέρει τίποτα, αντίθετα απαξιώνουν τον Αλέξη Τσίπρα και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ περισσότερο στους πολίτες. 

Αυτή την στιγμή στήνεται και πάλι στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλουμε τους δημοσκόπους για ψεύτες, όπως είχε κάνει το 2019 πριν από τις εκλογές του Ιουλίου ξεχνώντας τι έπαθε μετά με το αποτέλεσμα που έβγαλαν οι κάλπες.

Το εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, προσανατολίζεται στο να σπρώξουν τον Τσίπρα να απειλήσει και να εκβιάσει τις δημοσκοπικές εταιρίες, στέλνοντας προειδοποιητική ως και απειλητική επιστολή στον ΣΕΔΕΑ, με την οποία να καταγγέλλει δήθεν συνειδητή παραπλάνηση της κοινής γνώμης, με σκοπό τη δημιουργία κλίματος υπέρ του Κυριάκου Μητσοτάκη, αλλά και εμπέδωση εικόνας αδυναμίας του ΣΥΡΙΖΑ να ανακάμψει δημοσκοπικά, που όπως λένε στον ΣΥΡΙΖΑ δήθεν δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Το ανησυχητικό είναι ότι στον ΣΥΡΙΖΑ παίζουν ένα παιχνίδι, αγνοώντας την βούληση του Ελληνικού λαού, που δεν θέλει αποδεδειγμένα ένα πολιτικό απατεώνα, ένα ψεύτη κατά συνείδηση και κατά επάγγελμα, να ξανά έρθει στην εξουσία και να γυρίσει η Ελλάδα πίσω.

Όπως μαθαίνουμε απειλητική επιστολή ετοιμάζει ο Τσίπρας και για τους τηλεοπτικούς σταθμούς, για τους οποίους επίσης θεωρούν στον ΣΥΡΙΖΑ, ότι στηρίζουν Μητσοτάκη, σε τέτοια απόγνωση βρίσκονται.

Οι σύμβουλοι του απαξιωμένου Αλέξη Τσίπρα του λένε ότι οι δημοσκοπήσεις είναι ψεύτικες, δεν εμφανίζουν την εικόνα που έχει η κοινή γνώμη για την κυβέρνηση και τον ίδιο, και δεν θέλει κανένας να του πει την αλήθεια, ότι έχει χαραχτεί στην μνήμη των πολιτών ότι ο Αλέξης Τσίπρας είναι ένας παθολογικός ψεύτης, πολιτικός απατεώνας και ανεπαρκής για την θέση του πρωθυπουργού. Εάν οι δημοσκοπήσεις έδειχναν ακριβώς την εικόνα που υπάρχει στην κοινή γνώμη, η διαφορά μεταξύ Ν.Δ - ΣΥΡΙΖΑ θα ήταν μεγαλύτερη, όπως και η διαφορά στην καταλληλότητα μεταξύ Μητσοτάκη - Τσίπρα.

Μια καλή συμβουλή για τον Τσίπρα, είναι να μην ακούει κανένα στον ΣΥΡΙΖΑ, να ρωτήσει την άποψη της Δανάη Κολτσίδα για τις δημοσκοπήσεις που είναι και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και δεν θεωρεί ότι οι δημοσκοπήσεις παρουσιάζουν μία ψεύτικη εικόνα εις βάρος του ΣΥΡΙΖΑ και του Τσίπρα, αλλά την αλήθεια.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου