Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2022

Ποια η σχέση του ναρκέμπορου Εσκο με την βομβιστική επίθεση στον Λουκά Παπαδήμο

 



Ο διχαστικός λόγος,  η χυδαιότητα και η προτροπή στη βία που χρησιμοποιούσε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και κυρίως ο ΣΥΡΙΖΑ με πρώτο τον Αλέξη Τσίπρα, αποτελούσαν και αποτελούν κίνδυνο για τη δημοκρατία, την ομαλότητα και την κοινωνική συνοχή.

Η χυδαιότητα και η προτροπή στη βία και την τρομοκρατία επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, γιγάντωσαν και έδωσαν θάρρος σε ομάδες συντρόφων κακοποιών και τρομοκρατών.

Γιατί ο Λουκάς Παπαδήμος έγινε στόχος συντρόφων κακοποιών; Ποιος έδωσε την διαταγή το 2017 για να βάλουν βόμβα στον πρώην πρωθυπουργό; Ποιοι θεωρούσαν εχθρό και μισούσαν τον Λουκά Παπαδήμο; Ποιο κόμμα κινείται στον αντιεξουσιαστικό χώρο, και υπερασπίζεται φαιδρά κακοποιούς;

Μέχρι τον αποστολέα του τρομοδέματος στον πρώην πρωθυπουργό, Λουκά Παπαδήμο, φτάνουν οι επαφές και οι διασυνδέσεις των σκληρών ποινικών που χρησιμοποιούσαν ορμητήριο τις φοιτητικές εστίες. 

Χρηματικά ποσά σε τραπεζικούς λογαριασμούς συνδέουν τον ναρκέμπορο Έσκο από την Αλβανία, τόσο με έγκλειστους κακοποιούς όσο και με τον κατηγορούμενο αντιεξουσιαστή βομβιστή του πρώην πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου το 2019. 

Ο σύντροφος αντιεξουσιαστής φέρεται να λειτούργησε ως ενδιάμεσος σε χρηματική συνδιαλλαγή για προμήθεια ναρκωτικών μέσα στις φυλακές. Ο «συνδετικός κρίκος» ανάμεσα στη μαφία της Πολυτεχνειούπολης, τον κατηγορούμενο αντιεξουσιαστή και τους φυλακισμένους κακοποιούς, φαίνεται ότι είχε και στις δύο περιπτώσεις αναλάβει την προμήθεια ναρκωτικών ουσιών με το αζημίωτο.

Οι Αρχές που συνεχίζουν τις έρευνες για το παρελθόν και τις επαφές των συλληφθέντων κακοποιών της Πολυτεχνειούπολης επιχειρούν να διαπιστώσουν αν υπήρχαν διασυνδέσεις με τον 34χρονο κατηγορούμενο αποστολέα του τρομοδέματος ή αν το συγκεκριμένο πρόσωπο είχε επαφές μόνο με τον προμηθευτή της συμμορίας και σίγουρα θα υπάρξουν αποκαλύψεις με διευθύνσεις και ονόματα συντρόφων.

Για την ιστορία, ο Λουκάς Παπαδήμος βρισκόταν καθ’ οδόν για το σπίτι του όταν άνοιξε τον παγιδευμένο φάκελο που είχε αποστείλει ο 29χρονος τότε σύντροφος αντιεξουσιαστής, στις 25 Μαΐου του 2017. 

«Ακουσα έναν εκκωφαντικό θόρυβο. Η καμπίνα του αυτοκινήτου γέμισε καπνούς και αέρια και ένιωσα έντονα από την πίεσή τους…», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρώην πρωθυπουργός που γλίτωσε από τη δολοφονική επίθεση με σοβαρά μεν, αλλά μόνο με τραύματα, στο πόδι, στην κοιλιά, στο στήθος και τα μάτια. Ο τρομοφάκελος έσκασε στα χέρια του σαν «χαρτοπόλεμος» στο εσωτερικό του οχήματος που κινούταν στη διασταύρωση των οδών Μάρνη και 3ης Σεπτεμβρίου.

Το σίγουρο είναι ότι θα υπάρξουν και εδώ αποκαλύψεις.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου