Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2022

Ανεύθυνες κραυγές για πυρηνικά από τον εκπρόσωπο του ΡώSSου δικτάτορα Πούτιν, Μεντβέντεφ


Οι ΡώSSοι όπως έκανε και ο Χίτλερ δεν μπορούν να χωνέψουν ότι δεν τους βγήκε ο πόλεμος και με επιθέσεις σε Ευρώπη και ΗΠΑ απειλεί ο εκπρόσωπος του δικτάτορα Πούτιν Ντμίτρι Μεντβέντεφ και πρώην πρόεδρος και πρωθυπουργός της ΡωSSίας.

Ο Μεντβέντεφ, αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας, δημοσίευσε ένα χυδαίο και απειλητικό μήνυμα μέσω του λογαριασμού του στο Telegram.

«Ακόμα και πυρηνικά όπλα θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν»

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει ο Guardian, ο Μεντβέντεφ ανέφερε συγκεκριμένα: «Θα διεξαχθούν δημοψηφίσματα και οι δημοκρατίες του Ντονμπάς και άλλα εδάφη θα γίνουν δεκτά στη Ρωσία. Η προστασία όλων των εδαφών που έχουν ενταχθεί θα ενισχυθεί σημαντικά από τις Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις».

Συνέχισε: «Η Ρωσία ανακοίνωσε ότι όχι μόνο οι δυνατότητες επιστράτευσης, αλλά και οποιαδήποτε ρωσικά όπλα, συμπεριλαμβανομένων στρατηγικών πυρηνικών όπλων, θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για τέτοια προστασία».

«Τα υπερηχητικά όπλα μπορούν να φτάσουν στόχους στην Ευρώπη και στις Ηνωμένες Πολιτείες»

«Επομένως, διάφοροι συνταξιούχοι ηλίθιοι με γαλόνια στρατηγού δεν χρειάζεται να μας εκφοβίζουν μιλώντας για χτύπημα του ΝΑΤΟ στην Κριμαία. Τα υπερηχητικά όπλα είναι εγγυημένο ότι μπορούν να φτάσουν στόχους στην Ευρώπη και στις Ηνωμένες Πολιτείες πολύ πιο γρήγορα.

Αλλά το δυτικό κατεστημένο, γενικά, όλοι οι πολίτες των χωρών του ΝΑΤΟ, πρέπει να καταλάβουν ότι η Ρωσία έχει επιλέξει τον δικό της δρόμο. Δεν υπάρχει τρόπος επιστροφής», καταλήγει το μήνυμα του ΡώSSου εκπρόσωπου του δικτάτορα Βλαντιμίρ Πούτιν.





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου