Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2022

Λένε ότι εκεί που γλύφεις δεν δαγκώνεις άφωνος ο Τσίπρας για Ερντογάν - Αφωνία και Ανδρουλάκη

 


Την ώρα που όλη η Ελλάδα είναι στα κάγκελα για την χυδαιότητα και την προκλητικότητα του Ταγίπ Ερντογάν, ο Αλέξης Τσίπρας δεν έβγαλε άχνα για τον πολύτιμο για τον ΣΥΡΙΖΑ Ταγίπ Ερντογάν.

Ο ΣΥΡΙΖΑ μετά τις αντιδράσεις και με βαριά καρδιά έβαλε τον Κατρούγκαλο να κάνει μια χλιαρή τοποθέτηση για την χυδαιότητα και τις προκλήσεις του καθεστωτικού ηγέτη της Τουρκίας κατά της Ελλάδας.

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δυσφημεί την Ελλάδα με fake news που αφορούν στο μεταναστευτικό και ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσπαθεί να αποκρούσει την επίθεσή του αποκαθιστώντας την αλήθεια, και προκλητικά ανθελληνικά οι αρχηγοί του ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ σιωπούν, και μετά απο ώρες βάζουν στελέχη τους να κάνουν μιά τοποθέτηση.

Δυστυχώς αυτή την αντιπολίτευση έχουμε στην χώρα, τόσο λίγη, τόσο επικίνδυνη, που δεν τολμάνε να καταδικάσουν ανοικτά το ανθελληνικό παραλήρημα του Τούρκου προέδρου.

Είναι τέτοια η ανεθλληνική κατάσταση στον ΣΥΡΙΖΑ που ισχύει ότι εκεί που γλύφεις δεν γακγώνεις, έτσι το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, ο Κωνσταντίνος Αλεξάκος, συνεργάτης του ευρωβουλευτή Πέτρου Κόκκαλη, στήριξε και δημόσια τον Ρ.Τ. Ερντογάν, υιοθετώντας πλήρως τα fake news του Τούρκου προέδρου κατά της Ελλάδας.

Η Κουμουνδούρου εξέδωσε ένα δελτίο Τύπου με δηλώσεις του αρμόδιου τομεάρχη Γιώργου Κατρούγκαλου, ο οποίος -κατόπιν εορτής- καταδίκασε ως  απαράδεκτες και προκλητικές τις δηλώσεις του προέδρου της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, αφήνοντας ωστόσο και πάλι αιχμές για την πολιτική της Ελλάδας στο μεταναστευτικό, δίνοντας δηλαδή εμμέσως δίκιο στις απαράδεκτες τουρκικές αιτιάσεις.

Με γραπτές ανακοινώσεις εμφανώς χαμηλών τόνων αντιδρά κατά του Ερντογάν και το ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝ.ΑΛ. Για τον Νίκο Ανδρουλάκη δεν συζητάμε ο τύπος είναι ανύπαρκτος σε όλα τα επίπεδα.





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου