Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2022

Ρογκάκου εξεταστική επιτροπή : Επί ΣΥΡΙΖΑ η σύμβαση της Krikel




Σήμερα καταθέτει η επικεφαλής της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας Αλεξάνδρα Ρογκάκου, για την υπόθεση της παρακολούθησης του Νίκου Ανδρουλάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες από κύκλους της κυβέρνησης,  η κυρία Ρογκάκου, φέρεται να έδωσε ξεκάθαρη απάντηση, ότι από τον έλεγχο της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας στην ΕΥΠ, δεν προέκυψε ούτε σύμβαση, ούτε σχέση του Pretador με το ελληνικό Δημόσιο.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, η μάρτυρας κατέθεσε στην Εξεταστική Επιτροπή, ότι η πρώτη σύμβαση της εταιρείας Krikel με το ελληνικό δημόσιο έγινε επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, ενώ διευκρίνισε ότι δεν υπάρχει καμία σχέση μεταξύ των εταιρειών Krikel και Intellexa.

Η κατάθεση της επικεφαλής της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας και ειδικά η αναφορά της στην σύμβαση της Krikel με το δημόσιο επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, προκάλεσε την ενόχληση των βουλευτών της αξιωματικής αντιπολίτευσης που δεν τους άρεσε η νέα αποκάλυψη για την συμμορία Τσίπρα, και αντιμετώπισαν την κυρία Ρογκάκου με ειρωνείες και σχόλια, πράγμα που σχολίασε και η ίδια στην Επιτροπή.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου