Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022

Τα μέλη των συμμοριών λήστευαν του φοιτητές και έκαναν face control με όπλα

 


Απίστευτες οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως για τις συμμορίες των κακοποιών που τις προστάτευαν ο ΣΥΡΙΖΑ και αριστερές - ακροαριστερές οργανώσεις, με συγκεντρώσεις κατά της πανεπιστημιακής αστυνομίας.

Τα μέλη των τριών συμμοριών είχαν τέτοιο θράσος ώστε να κάνουν face control με όπλα για το ποιος μπαίνει και βγαίνει στην Πολυτεχνειούπολη απειλώντας ακόμα και τις ζωές των φοιτητών.

Οι 32 κακοποιοί που προστατεύονταν απο τον ΣΥΡΙΖΑ και ακροαριστερές οργανώσεις, φαίνεται, ότι είχαν κάνει «τσιφλίκι» τους τις φοιτητικές εστίες με εννέα εξ αυτών να μένουν μόνιμα σε αυτές και 12 από αυτούς να χρησιμοποιούν περιστασιακά τους χώρους «διαλέγοντας» ποια δωμάτια ήθελαν ληστεύοντας τους φοιτητές που έμεναν σε αυτά πριν να καταλάβουν τον χώρο.

Κατά πληροφορίες ενήμερος για την κατάσταση που επικρατούσε στις φοιτητικές εστίες ήταν και ο πρύτανης του ΕΚΠΑ ο οποίος πριν από λίγες ημέρες κλήθηκε για κατάθεση από τους αστυνομικούς της Υποδιευθύνησης Ασφαλείας Αθηνών και φέρει τεράστιες ευθύνες συνεργού σε αυτή την κατάσταση.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου