Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022

Για τον Σβέρκο οι κακοποιοί είναι άτομα που έχουν κοπεί και δεν έχουν μπεί στο πανεπιστήμιο

 



Ένας προκλητικός Σβέρκος, υπερασπίστηκε όσους είναι παράνομα στις φοιτητικές εστίες και του είπε για να το τερματίσει πώς «Οι περισσότεροι από αυτούς δεν μπήκαν στο πανεπιστήμιο επειδή τους έκοψαν».

Ο Σβέρκος ήρθε σε αντιπαράθεση με τους δημοσιογράφο Μπάμπη Παπαπαναγιώτου, και τον εκπρόσωπο των ειδικών φρουρών Στράτο Μαυροειδάκο και με βαριές εκφράσεις με αφορμή κυρίως το θέμα της επιχείρησης της ΕΛΑΣ στη φοιτητική εστία στην Πολυτεχνειούπολη στου Ζωγράφου, προσπάθησε να δικαιολογήσει τους κακοποιούς.

Η αντιπαράθεση ξεκίνησε όταν ο Σβέρκος άρχισε να λέει ψέματα για θέματα υγείας και πανδημίας, με τον Μπάμπη Παπαπαναγιώτου να του λέει «Γιατί λες ψέματα;» ο δημοσιογράφος της ΕΦΣΥΝ να του απαντά «σταμάτα», τον Μπάμπη Παπαπαναγιώτου να επιμένει «λες ψέματα» και τον Νίκο Σβέρκο να συνεχίζει «δεν είμαστε ουρές του Πολάκη εδώ».

Η κόντρα για την πανδημία συνεχίστηκε όταν ο Άκης Παυλόπουλος διάβασε την έρευνα και ο Μπάμπης Παπαπαναγιώτου σχολίασε: «κατάλαβες τι είπε; Όχι». «Τι όχι μωρέ, διάβασε τη μωρέ…» απάντησε ο Νίκος Σβέρκος για να πάρει την απάντηση από τον συνάδελφό του «τα μωρέ εκεί που σε παίρνει. Τα μωρέ στις γιάφκες. Υπάρχει αδυναμία κατανόησης κειμένου. Τρίτη δημοτικού πήγε, δεν πήγε παραπάνω».

Πηγαίνοντας σε άλλο θέμα ο Μπάμπης Παπαπαγιώτου με αφορμή όσα συνέβησαν με τους κακοποιούς στην φοιτητική εστία του Ζωγράφου σχολίασε: «από αυτή την κατάσταση (σ.σ. με τις φοιτητικές εστίες) θίγονται τα φτωχά παιδιά που οι οικογένειές τους δεν μπορούν να τους νοικιάσουν σπίτι».

Αντί ο Σβέρκος να μας πει γιατί σκληροί κακοποιοί έχουν κάνει κατάληψη στις φοιτητικές εστίες είπε «Δεν μπορούν να τους νοικιάσουν επειδή έχουν φτάσει τα ενοίκια στα ύψη», δηλαδή στεγνά και ακροαριστερά οι φοιτητικές εστίες είναι για άλλα πράγματα όχι για τους φτωχούς φοιτητές. Ο Μπάμπης Παπαπαναγιώτου παρενέβη λέγοντας «αυτοί που υποκρίνονται ότι είναι υπέρ των ασθενέστερων στρωμάτων είναι αυτοί που στερούν από τα παιδιά αυτά να έχουν αυτή την ευκαιρία».

Προκλητικός ο Σβέρκος είπε για όσους βρίσκονται παράνομα στις φοιτητικές εστίες πώς «Οι περισσότεροι από αυτούς δεν μπήκαν στο πανεπιστήμιο επειδή τους έκοψαν» ,με τον Μπάμπη Παπαπαναγιώτου να του απαντά «πάλι λες κουταμάρες» για να του απαντήσει ο Σβέρκος «κουταμάρες λες εσύ και να το λες στον εαυτό σου, είσαι αγενέστατος».

Τότε στη συζήτηση παρενέβη και ο Στράτος Μαυροειδάκος ο οποίος είπε προς τον Νίκο Σβέρκο «με την αγένεια είσαι παντρεμένος» για να του απαντήσει ο δημοσιογράφος της ΕΦΣΥΝ «δεν περίμενα κάτι άλλο».







0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου