Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022

Ούτε μισή κουβέντα από τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Τσίπρα για τους κακοποιούς στις φοιτητικές εστίες

 


Ο ΣΥΡΙΖΑ πρωτοστατεί στο να παραμείνουν τα πανεπιστήμια, γιάφκες κακοποιών και αντιεξουσιαστών, δεν θέλουν την αστυνομία να ασφαλίσει τον χώρο από κάθε είδους σύντροφο κακοποιό. Ο ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται ξεκάθαρα ότι τάσσεται υπέρ της ελεύθερης διακίνησης ναρκωτικών και όχι ιδεών.

Την ίδια ημέρα που έγιναν οι 22 συλλήψεις κακοποιών και εμπόρων ναρκωτικών στην πανεπιστημιούπολη του Ζωγράφου, η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ καλούσε σε πορεία κατά της πανεπιστημιακής αστυνομίας. 

Ο ακροαριστερός γραμματέας της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Βλαχάκης, εμφανίστηκε προκλητικός κάνοντας ότι δεν ξέρει τίποτα και είπε στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΣΥΡΙΖΑ «Στο Κόκκινο» ότι κατά τη διάρκεια επιχείρησης της ΕΛ.ΑΣ. έπεσαν πυροβολισμοί γενικά και αόριστα. Κατά ακροαριστερές μαρτυρίες που επικαλέστηκε, 30 μέτρα από τη στάση του λεωφορείου, οι αστυνομικοί κυνήγησαν έναν πεζό και προσπάθησαν να τον συλλάβουν!! Μας είπε προκλητικά και ακροαριστερά ότι οι αστυνομικοί κυνήγησαν ένα πεζό, ενώ ήξερε πολύ καλά ποιος ήταν ο πεζός αυτός. Αυτός ο πεζός για τον ΣΥΡΙΖΑ, ήταν ο Αλβανός κακοποιός που προσπάθησε να επιτεθεί με κατσαβίδι στην αστυνομικό…

Ο ΣΥΡΙΖΑ και ακροαριστερές οργανώσεις προφασίζονται την δήθεν ελευθερία ιδεών στα πανεπιστήμια, αλλά στην πραγματικότητα δεν θέλουν διαφάνεια και ασφάλεια στα ΑΕΙ όλης της χώρας, για να μπορούν οι κακοποιοί να κρύβονται και να δρουν ή να δρουν και να κρύβονται, μέσα στο Πανεπιστήμιο ή μέσα στις φοιτητικές εστίες.

Μέχρι και αυτή την ώρα, ο προκλητικός ΣΥΡΙΖΑ, δεν έχει αντιδράσει επισήμως για το γεγονός που αποκαλύφθηκε ότι μέσα σε φοιτητικές εστίες κακοποιοί είχαν ορμητήριο για ληστείες και κλοπές και έκρυβαν όπλα έμποροι ναρκωτικών. 

Ο Τσίπρας ήδη λίγες ημέρες πριν από τη ΔΕΘ είχε επαναλάβει τη δέσμευσή του για την κατάργηση της λεγόμενης Πανεπιστημιακής Αστυνομίας, την κατάργηση της βάσης εισαγωγής χαμογελώντας προς τους συντρόφους κακοποιούς και όσους δεν θέλουν αν σπουδάσουν αλλά να κάνουν γιάφκες τα πανεπιστημιακά ιδρύματα. Είχε προαναγγείλει δηλαδή πως εφόσον ο ΣΥΡΙΖΑ γίνει ξανά κυβέρνηση, θα εγκαταλειφθεί κάθε προσπάθεια ελέγχου, ενίσχυσης της ασφάλειας και βελτίωσης της λειτουργίας των ΑΕΙ και τα ελληνικά πανεπιστήμια θα επιστρέψουν στην κατάσταση, όπου ο πανεπιστημιακός χώρος μπορεί να λειτουργεί ως κρησφύγετο κακοποιών και παρανόμων, ως κέντρο διακίνησης ναρκωτικών κ.λπ.

Που είναι οι προκλητικοί ακροαριστεροί Νίκος Φίλης, ο Πάνος Σκουρλέτης, ο Πάνος Λάμπρου, ο Γιώργος Κυρίτσης που υπερασπίζονται την ανομία στα πανεπιστήμια; Γιατί δεν αντέδρασαν να καταδικάσουν τους συντρόφους κακοποιούς;

Η μεγαλύτερη ξεφτίλα πολιτική παράταξη στην ιστορία της Ελλάδας, που αποτελείται από επικίνδυνους ακροαριστερούς, αυτός είναι ο ΣΥΡΙΖΑ!!!



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου