Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022

Αυτή είναι η γιάφκα κακοποιών στην φοιτητική εστία που προστατεύουν ΣΥΡΙΖΑ και ακροαριστερές οργανώσεις



Σε γιάφκα παραβατικότητας μετέτρεψαν κακοποιοί τη φοιτητική εστία, που είχαν «καταλάβει» εντός της Πολυτεχνειούπολης στου Ζωγράφου, με την ανοχή και την προστασία του ΣΥΡΙΖΑ, ακροαριστερών και αριστερών οργανώσεων που θέλουν ελεύθερο το έγκλημα στα πανεπιστήμια.

Η οργάνωση των κακοποιών, είχε ακόμα και «δούρειο ίππο» – εσωτερικό πληροφοριοδότη μέσα στο Α.Τ. Ζωγράφου, ο οποίος τους ενημέρωνε για τις επικείμενες επιχειρήσεις στο χώρο. Μάλιστα η δόκιμη ανθυπαστυνόμος, ήταν ανάμεσα στα 13 άτομα που είχαν εγκατασταθεί στη φοιτητική εστία και συντόνιζαν από εκεί την παράνομη δραστηριότητά τους, που περιελάμβανε ληστείες και διακίνηση ναρκωτικών στις γύρω περιοχές.



Συνολικά η ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε σε 22 συλλήψεις κακοποιών που φέρεται να δραστηριοποιούνταν στο χώρο, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή. Οι 13 από τις συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν εντός της Πολυτεχνειούπολης σε δωμάτια της εστίας, ενώ οι υπόλοιπες 9 σε σπίτια περιμετρικά του campus. Παράλληλα, κατά τη διάρκεια των ερευνών εντοπίστηκε πλήθος από όπλα και ναρκωτικά.

Σε άλλα βίντεο που κάνουν το γύρο του Διαδικτύου, οι κακοποιοί με full face μάσκες επιδεικνύουν οπλισμό, ναρκωτικά και… δεσμίδες με χρήματα μέσα στους χώρους της φοιτητικής στέγης.







Εικόνες από το 10ο όροφο της φοιτητικής εστίας, μετά την έφοδο, αποτυπώνουν το πώς έχει μετατραπεί από τους κακοποιούς και κάθε είδους αντιεξουσιαστή που έχει κάνει κατάληψη στον χώρο με την ανοχή των πρυτανικών αρχών και ακροαριστερών οργανώσεων, όπως ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ο χώρος που είχε γίνει ορμητήριο ανομίας και παραβατικότητας :







Εντύπωση προκαλεί η ευκολία με την οποία βρήκαν καταφύγιο εντός του campus και μετέτρεψαν ολόκληρο όροφο της εστίας σε ορμητήριο παραβατικότητας. 



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου