Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022

Βέμπερ σε Μητσοτάκη: Τα αποτελέσματα της πολιτικής σας είναι αξιοθαύμαστα - Μπορούμε να μάθουμε από εσάς

 


Ο πρόεδρος του ΕΛΚ Μάνφρεντ Βέμπερ λίγο πριν ξεκινήσει η ετήσια συνάντηση της κοινοβουλευτικής ομάδας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, που φέτος διεξάγεται στην Κρήτη είπε σε Μητσοτάκη : «Διαλέξαμε την Ελλάδα και την Κρήτη γιατί είναι για εμάς ένας ισχυρός θεσμός. Το αποτέλεσμα της κυβέρνησης του κ. Μητσοτάκη στην Ελλάδα είναι αξιοθαύμαστο. Η Ελλάδα αφήνει πίσω την ευρωκρίση, σημαντική μείωση της ανεργίας και η οικονομια πηγαίνει εξαιρετικά».

Ο πρόεδρος του ΕΛΚ , παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ανέφερε ότι το ΕΛΚ θέλει το πνεύμα της Κρήτης στις Βρυξέλλες, ενόψει ευρωεκλογών.

Μάνφρεντ Βέμπερ :

«Χαίρομαι που φιλοξενούμαστε στην Κρήτη. Διαλέξαμε την Ελλάδα και την Κρήτη γιατί είναι για εμάς ένας ισχυρός θεσμός. Το αποτέλεσμα της κυβέρνησης του κ. Μητσοτάκη στην Ελλάδα είναι αξιοθαύμαστο. Η Ελλάδα αφήνει πίσω την ευρωκρίση, σημαντική μείωση της ανεργίας και η οικονομια πηγαίνει εξαιρετικά.

Το ΕΛΚ μπορεί να μάθει πολλά από την Ελλάδα.

Το ΕΛΚ είναι υπέρ του κράτους δικαίου και των αξιών της ένωσής μας. Και θέλω να υπογραμμίσω ότι ο κ. Μητσοτάκης ήταν ένας από τους πρώτους ηγέτες που υποστήριξε το να πεταχτεί εκτός ΕΛΚ ο Βίκτορ Όρμπαν.

Θέλουμε να πάρουμε το πνεύμα της Κρήτης στις Βρυξέλλες, ενόψει ευρωεκλογών».




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου