Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2022

Ο άρχοντας των παρακολουθήσεων Τσίπρας πάει Βρυξέλλες για να διαβάλει την Ελλάδα και την κυβέρνηση

 



Εχθές το βράδυ με την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στον ΟΗΕ, αυτοί που έβγαζαν φλίχτενες ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ, ο Ερντογάν και ο δικτάτορας Πούτιν.

Ο Αλέξης Τσίπρας βλέποντας τις δημοσκοπήσεις και ότι είναι τελειωμένος πολιτικά, δεν έχει από που να πιαστεί και συνεχίζει το σώου των παρακολουθήσεων, έχοντας ο ίδιος βαρύ παρελθόν στις παρακολουθήσεις στελεχών του, και πολλές καταγγελίες σε βάρος του για παράνομες παρακολουθήσεις.

Με τέτοιο βαρύ παρελθόν και μπόλικη ανηθικότητα που τον διακρίνει, ο Αλέξης Τσίπρας θα πάει στις Βρυξέλλες  για την εκδήλωση μνήμης για τα 100 χρόνια από τη γέννηση του Μανώλη Γλέζου που διοργανώνει το ευρωκοινοβούλιο, την ερχόμενη Τετάρτη.

Την ίδια ημέρα, ο άρχοντας των παρακολουθήσεων με το βαρύ παρελθόν Τσίπρας θα συναντηθεί με την Ευρωπαία Επίτροπο Ευρωπαϊκών Αξιών και Διαφάνειας Βέρα Γιούροβα και τον πρόεδρο της Επιτροπής Πολιτικών Ελευθεριών, Δικαιοσύνης και Εσωτερικών Υποθέσεων του Ευρωκοινοβουλίου. 

Ο ανεκδιήγητος και εθνικά επικίνδυνος αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, αδιαφορώντας για τις αποκαλύψεις σε βάρος του όσο αφορά τις παρακολουθήσεις στελεχών του, θα θέσει στην Βέρα Γιούροβατο θέμα της υποκλοπής του κινητού τηλεφώνου του Νίκου Ανδρουλάκη και κατά πληροφορίες να επαναλάβει όλα αυτά που λέει περί ελευθερίας του Τύπου στην Ελλάδα, για αν κάνει κακό στην χώρα μας.

Στην ίδια γραμμή θα είναι και η Μάρθα Βούρτση της πολιτικής σκηνής Νίκος Ανδρουλάκης, που δεν βάζει μυαλό και συνεχίζει μην μπορώντας να κάνει ουσιαστική αντιπολίτευση με το σώου της παρακολούθησης του, ποντάροντας στη «διεθνοποίηση» του θέματος, όταν γνωρίζει ότι στον ΣΥΡΙΖΑ έχουν πέσει από την ίδιο τον Τσίπρα θύματα παρακολούθησης πολλά στελέχη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, και ότι το θέμα των παρακολουθήσεων είναι πανευρωπαικό θέμα.

Τους αφήνουμε και τους δύο στην κρίση του Ελληνικού λαού.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου