Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2022

Καντέρ: Αηδιαστικά όσα είπε ο Ερντογάν στον ΟΗΕ κατά της Ελλάδας

 



Πυρά εκ νέου κατά του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν εκτόξευσε ο Τούρκος πάικτης του NBA Ενές Καντέρ, ο οποίος, για τη στάση του αυτή, αποτελεί «κόκκινο πανί» για τον Τούρκο πρόεδρο και τους καθεστωτικούς.

Ο Τούρκος μπασκετμπολίστας δεν μπορεί να επισκεφτεί την χώρα του, αλλά ούτε να επικοινωνήσει με την οικογένειά του, καθώς έχει χαρακτηριστεί «Γκιουλενιστής», γιατί απλά λέει την αλήθεια για το καθεστώς Ερντογάν.

Ο Ενές Καντέρ μίλησε στον Alpha και, με αφορμή τα λεγόμενα του Τούρκου προέδρου στον ΟΗΕ, τόνισε ότι ο Ερντογάν διαστρεβλώνει την πραγματικότητα.

«Όσα είπε ο Ερντογάν για την Ελλάδα στα Ηνωμένα Έθνη είναι απαράδεκτα και αηδιαστικά. Δεν σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα. Υπάρχουν πάρα πολλοί πολιτικοί κρατούμενοι στην Τουρκία. Δεν υπάρχει δημοκρατία στην χώρα μου. Ο Ερντογάν που δεν σέβεται τα ανθρώπινα δικαίώματα, τα ξεχνά όλα αυτά και μιλά για την Ελλάδα», είπε αρχικά ο Καντέρ.

Στη συνέχεια τόνισε ότι «για εμένα η Ελλάδα και οι Έλληνες άνοιξαν την αγκαλιά τους σε όλους τους πρόσφυγες και τους πρόσφεραν μια θερμή υποδοχή».





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου