Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2022

Προκλητική Νοτοπούλου υπέρ της ανομίας στα πανεπιστήμια και κατά της ασφάλειας των φοιτητών

 



Ανοιχτά κατά της ασφάλειας των πανεπιστήμιων και υπέρ της ανομίας τάχθηκε το τέρας μορφώσεως του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα Νοτοπούλου.

Αντιπαράθεση για τα χθεσινά επεισόδια στο ΑΠΘ και για την παρουσία της πανεπιστημιακής αστυνομίας στο campus είχε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κατερίνα Νοτοπούλου με τον πρύτανη του ιδρύματος Νίκο Παπαϊωάννου, στο πλαίσιο της περιήγησης του μεγαλύτερου πολιτικού απατεώνα στην ιστορία της Ελλάδας Αλέξη Τσίπρα στα περίπτερα της 86ης ΔΕΘ, σύμφωνα με ρεπορτάζ του voria.gr. 

Οι δυο τους είχαν έντονο διάλογο: ο κ. Παπαϊωάννου είπε στην προκλητική Νοτοπούλου ότι το επιχειρησιακό δεν είναι θέμα του Πανεπιστημίου, «το επιχειρησιακό να το θέσετε εκεί που πρέπει, να το θέσετε εκεί που θέλετε και στη Βουλή. Εδώ εμείς εφαρμόζουμε τον νόμο». Η κ. Νοτοπούλου απάντησε: «Ας μην κάνουμε αυτή τη συζήτηση εδώ και σήμερα, αλλά είναι ντροπή και κρίμα για το πανεπιστήμιο αυτό που συμβαίνει». «Το πανεπιστήμιο είναι σε υψηλά επίπεδα παντού», ανταπάντησε ο κ. Παπαϊωάννου για να το βουλώσει και να φύγει η Νοτοπούλου που δεν ήξερε και τι να του απαντήσει κουνώντας απλά το κεφάλι.





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου