Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2022

Γιορτή για το ψέμα και την απάτη το διήμερο στην ΔΕΘ ανεβαίνει ο Αλέξης Τσίπρας



Αδίστακτος και παθολογικά ψεύτης, ο Αλέξης Τσίπρας δεν θα διστάσει να τάξει ότι τάζεται, στην προσπάθεια του να εξαπατήσει όσους περισσότερους μπορεί.

Με το κλίμα εναντίον βαρύ μετά τις αποκαλύψεις που τον κατατάσσουν αδίστακτο άρχοντα των υποκλοπών, και μετά την ξεφτίλα με τον Έβρο που διέσυρε μαζί με τα υπόλοιπα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ την Ελλάδα για ένα μήνα, ανεβαίνει για να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα, να εξαπατήσει!!

Με ένα σύνθημα «Δικαιοσύνη παντού», που δεν εκφράζει ούτε τον ίδιο, ούτε τον ΣΥΡΙΖΑ, που έχει τσακωθεί με την δημοκρατία και την δικαιοσύνη θα ξεκινήσει ο μεγαλύτερος πολιτικός απατεώνας στην ιστορία της Ελλάδας την αποψινή του ομιλία στο Βελλίδειο όπου θα παρουσιάσει το νέο πρόγραμμα απάτης.

Στόχος λένε της Κουμουνδούρου και γελάει ο κόσμος που έχει απαξιώσει τον Αλέξη Τσίπρα, είναι να τον εμφανίσουν με «πρωθυπουργικό προφίλ» , με την ομιλία του να χαρακτηρίζεται «οραματική», αφού θα παρουσιάσει ένα παντελώς διαφορετικό, δημοκρατικό και προοδευτικό μοντέλο και πρόγραμμα διακυβέρνησης, κάτι όπως το 2014 που εξαπάτησε τους πάντες και διέλυσε την χώρα προσπαθώντας να ιδρύσει ακροαριστερό καθεστώς στην χώρα μας.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου