Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2022

Ο μεγαλύτερος πολιτικός απατεώνας έταξε τα πάντα χωρίς να κοστολογίσει τίποτα από όσα λέει

 



Σε μόνιμο Αλτσχάιμερ ο μεγαλύτερος πολιτικός απατεώνας και άρχοντας των υποκλοπών Αλέξης Τσίπρας παρουσίασε τον εαυτό του για σωτήρα και ότι θα φέρει δικαιοσύνη στην χώρα.

«Ο ελληνικός λαός δεν θα προσαρμοστεί στη βαρβαρότητα, ούτε και θα αυτοκτονήσει» τόνισε ο μεγαλύτερος πολιτικός απατεώνας με συνταγή του 2014.

Ο ξεκάθαρα απατεώνας Αλέξη Τσίπρας έταξε τα πάντα ξεχνώντας για κάθε μέτρο που ανακοίνωνε να μιλά για την κοστολόγησή του, γιατί απλά είναι όπως και το 2014 φρούδες ελπίδες για να εξαπατήσει τον κόσμο. Βασικός μισθός στα 800 ευρώ, 13η σύνταξη, επιδόματα, αυξήσεις στο ιατρονοσηλευτικό προσωπικό, μείωση ΦΠΑ στον χαμηλότερο συντελεστή στα τρόφιμα. Από εκεί και πέρα έταξε την κατάργηση της ελάχιστης βάσης, την απόσυρση της βοήθειας στην Ουκρανία κλείνοντας το μάτι στον δικτάτορα Πούτιν, την επιστροφή στο ΕΣΥ των ανεμβολίαστων υγειονομικών αδιαφορώντας για τις συνέπειες, την κρατικοποίηση της ΔΕΗ και πολλά άλλα, ψέματα, ψέματα, ψέματα με μπόλικη ανευθυνότητα. 

Επίσης όπως ήταν φυσικό, και με τους συντρόφους του να κάνουν γυαλιά καρφιά Αθήνα και Θεσσαλονίκη, και σε βάρος της ασφάλειας των φοιτητών που θέλουν να σπουδάσουν, τάχθηκε κατά της πανεπιστημιακής αστυνομίας.

Είναι τέτοιο το θράσος του αλητάκου αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ, που δεν είπε το παραμικρό για τις παρακολουθήσεις και το θέμα Πιτσιόρλα ενώ επίσης δεν έκανε τον κόπο να παραδεχθεί το λάθος του για τα fake news που διέσπειρε με αφορμή τους 38 μετανάστες στον Εβρο.   

Η ντροπή της πολιτικής ζωής της χώρας Αλέξη Τσίπρας θα κάνει και άλλη μία εμφάνιση αύριο για να απαντήσει σε στημένες προσεκτικά ερωτήσεις.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου