Σάββατο 2 Ιουλίου 2022

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο Πέτρος Φιλιππίδης


 

Ελεύθερος είναι ο Πέτρος Φιλιππίδης μετά από απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου να μην παρατείνει άνω των 12 μηνών την προσωρινή του κράτηση.

Το δικαστήριο υιοθέτησε την εισαγγελική πρόταση και αποφάσισε την αντικατάσταση της προσωρινής κράτησης με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από χώρα, της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του δύο φορές το μήνα και εγγυοδοσία 20.000 ευρώ.

Στο άκουσμα της απόφασης η σύζυγός του ξέσπασε σε λυγμούς.

Νωρίτερα η Εισαγγελέας του Μικτού ορκωτού Δικαστηρίου ζήτησε την αντικατάσταση της προσωρινής κράτησης του ηθοποιού με περιοριστικούς όρους, εξηγώντας ότι πλέον δεν είναι επικίνδυνος να τελέσει ίδια αδικήματα. Κατά την εισαγγελέα, ο κατηγορούμενος σκηνοθέτης είναι ανεπιθύμητος στον τόπο δράσης του και οι συνεργάτιδές του είναι υποψιασμένες.

Στο νοσοκομείο Γενικό Κρατικό Νίκαιας εξακολουθεί να νοσηλεύεται, ο Πέτρος Φιλιππίδης ο οποίος υπέστη ελαφρύ εγκεφαλικό και υποβάλλεται σε σειρά εξετάσεων (τρίπλεξ και μαγνητική τομογραφία).

Οι γιατροί που τον παρακολουθούν αναμένουν το αποτέλεσμα των εξετάσεων ώστε να αποφασίσουν και τη σχετική αγωγή. Σύμφωνα με πληροφορίες δεν τίθεται θέμα για άμεση επέμβαση.

Ο ηθοποιός, μεταφέρθηκε νωρίς το πρωί στο νοσοκομείο και μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες δεν ήθελε να παραμείνει, αλλά οι γιατροί που τον εξέτασαν επέμειναν ότι έπρεπε να νοσηλευτεί. Αξίζει να σημειωθεί ότι γενικότερα τα περιστατικά ασθενών με ελαφρύ ισχαιμικό δεν υποβάλλονται σε χειρουργική επέμβαση, αν και αρκετές φορές απαιτείται μια ήπια επεμβατική διαδικασία για να διαλυθούν θρόμβοι στο αίμα.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου