Κυριακή 3 Ιουλίου 2022

Πλησιάζουν εκλογές και οι σύντροφοι του ΣΥΡΙΖΑ γεμίζουν μολότοφ και επιτίθενται σε αστυνομικούς

 


Τον τελευταίο καιρό ειδικά μετά την φημολογία για επικείμενες εκλογές, οι ακροαριστεροί σύντροφοι του ΣΥΡΙΖΑ, έχουν στρατευθεί σε διάφορους ρόλους, από επιθέσεις σε αστυνομικούς, από καταστροφές περιουσιών αθώων πολιτών, μέχρι εμπρησμούς περιοχών.

Μία από τις επιθέσεις τους έγινε εχθές, από ακροαριστερούς συντρόφους του ΣΥΡΙΖΑ που συμμετείχαν σε “αντιρατσιστικό πάρτυ” στην Πανεπιστημιούπολη και με μολώτοφ εξήλθαν και επιτέθηκαν στην έδρα των ΜΑΤ και των Επισήμων στην Καισαριανή

Μέχρι στιγμής οι σύντροφοι αντιεξουσιαστές δεν έχουν καταφέρει εκτός από υλικές ζημιές σε περιουσίες πολιτών και επιχειρήσεις, να προκαλέσουν σοβαρό τραυματισμό αστυνομικού, η ακόμα χειρότερα τον θάνατο αστυνομικού που είναι και ο στόχος τους.

Όπως γνωρίζουμε όλοι δεν είναι η πρώτη φορά που αθώοι πολίτες δολοφονούνται με μολότοφ από την μανία των ακροαριστερών συντρόφων του ΣΥΡΙΖΑ! Ακόμα και αγέννητα παιδιά έχουν πέσει θύμα των ακροαριστερών δολοφόνων.

Στην καταδρομική επίθεση εχθές με δεκάδες μολότοφ στην έδρα της ΔΑΕΑ στην οδό Χίου στην Καισαριανή υπήρξαν τέσσερις- ελαφρά- τραυματίες  αστυνομικοί, που μεταφέρθηκαν σε ιατρική φροντίδα στο Νοσοκομείο και έλαβαν εξιτήριο.

Η καταδρομική ομάδα ακροαριστερών συντρόφων κακοποιών 50 στον αριθμό, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, επιτέθηκαν με περισσότερες από τριάντα βόμβες μολότοφ στο κτήριο της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων, στην Καισαριανή. 

Στην αντίδραση των αστυνομικών οι ακροαριστεροί κακοποιοί έστησαν φλεγόμενα οδοφράγματα επί της Ούλοφ Πάλμε έστησαν οδοφράγματα, και ενεργούσαν επιθέσεις με πέτρες και ξύλα κατά των αστυνομικών.

Οι δράστες αποχώρησαν και μπήκα μέσα στην Πολυτεχνειούπολη  χωρίς συλλήψεις.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου