Κυριακή 3 Ιουλίου 2022

Αλβανός κακοποιός πυροβόλησε να σκοτώσει αστυνομικούς και έπεσε νεκρός από πυρά

 



Δολοφονική απόπειρα κατά αστυνομικών από Αλβανό κακοποιό που τελικά έπεσε νεκρός απο τα πυρά των αστυνομικών.

Το βράδυ του Σαββάτου στην Αθήνα, ένας Αλβανός άνδρας έβγαλε όπλο για να πυροβολήσει έναν άλλον  Αλβανό τον οποίο και τελικά σκότωσε. Στη συνέχεια, ο κακοποιός βγήκε από το αυτοκίνητό του και προσπαθώντας να διαφύγει έκλεψε ένα όχημα μάρκας Yaris και κατευθύνθηκε στους Αγίους Αναργύρους.

Φτάνοντας εκεί, κατευθύνθηκε πεζός σε ένα βενζινάδικο και έπεσε πάνω σε αστυνομικούς τους οποίους επίσης πυροβόλησε για να τους σκοτώσει και αυτούς. 

Οι αστυνομικοί ανταπέδωσαν τα πυρά και τελικά ο άνδρας έπεσε νεκρός. 

Ειδικότερα για το περιστατικό :

21:30 το βράδυ στα Κάτω Πατήσια, έγινε μια σύγκρουση ανάμεσα σε δύο οχήματα, στα οποία επέβαιναν άτομα αλβανικής καταγωγής.

Λόγω του ατυχήματος, ο συνοδηγός του οχήματος μάρκας Mercedes άρπαξε το πιστόλι και πυροβόλησε τους άλλους δύο επιβαίνοντες του αυτοκινήτου με το οποίο σημειώθηκε η πρόσκρουση, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν οδηγός και συνοδηγός.  

Οι δύο μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο «Παμμακάριστος», με τον οδηγό τελικά να υποκύπτει στα σοβαρά τραύματά του. 

Συνελήφθη η οδηγός της Mercedes και ο κακοποιός συνοδηγός, που πυροβόλησε, βγήκε από το αυτοκίνητο και έκλεψε ένα ΙΧ μάρκας Yaris, με το οποίο κατευθύνθηκε στους Αγίους Αναργύρους. Εκεί, κινήθηκε πεζός σε βενζινάδικο και τελικά τον εντόπισαν οι αστυνομικοί. 



Όταν τον είδαν οι αστυνομικοί που βρίσκονταν στο σημείο αφότου ενημερώθηκαν για το συμβάν, ο δράστης άρχισε να τους πυροβολεί, τραυματίζοντας τους δύο αστυνομικούς, τον έναν στο πόδι και τον άλλον στον θώρακα σοβαρά.

Οι αστυνομικοί παρά το ότι ήταν τραυματισμένοι και ο ένας σοβαρά, ανταπέδωσαν τα πυρά και τελικά ο αλβανικής καταγωγής άνδρας έπεσε νεκρός. 

Στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, όπου μεταφέρθηκαν οι δύο τραυματίες αστυνομικοί μετέβη ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, και ο αρχηγός της αστυνομίας. 





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου