Τετάρτη 27 Ιουλίου 2022

Γιατί να μην εμπλέκεται ο ΣΥΡΙΖΑ στην απόπειρα παρακολούθησης κινητού Ανδρουλάκη;


 

Για να βάλουμε τα πράγματα σε τάξη, ο μόνος που είχε λόγο να παρακολουθήσει τις συνομιλίες του Νίκου Ανδρουλάκη είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, εκτός των εσωτερικών αντιπάλων του Νίκου Ανδρουλάκη.

Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ; Απλά γιατί ήταν ξεκάθαρα με τον αντίπαλο του Νίκου Ανδρουλάκη στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Γιώργο Παπανδρέου, και μισούσε απίστευτα τον επίσης αντίπαλο Ανδρέα Λοβέρδο.

Άρα ποιος είχε συμφέρον να ξέρει τι γίνεται με τις εσωκομματικές εκλογές; Ποιος είχε συμφέρον να εκλεγεί ο Γιώργος Παπανδρέου; Ο Αλέξης Τσίπρας και η Κουμουνδούρου!

Οι αποκαλύψεις, εάν γίνουν και ανακαλυφθούν οι δράστες τις απόπειρας υποκλοπής, θα στριμώξουν έτσι και οδηγήσουν στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης περισσότερο τον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ, γιατί έχουν παρελθόν υπόκοσμου και παρακράτους σε τέτοιες υποθέσεις.

Με λίγα λόγια. σε ποιους θα μπορούσαν να  οδηγήσουν οι παρακολουθήσεις την περίοδο των εσωκομματικών εκλογών στο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ; Ποιος ξεχνάει την αγωνία, και την προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα προσωπικά, να εκλεγεί ο Γιώργος Παπανδρέου; Όποιος το πάρει σοβαρά αρχίζει να ψάχνεται με ερωτηματικά, ποιον ωφελούσε μια πιθανή υποκλοπή συνομιλιών του Νίκου Ανδρουλάκη για να ενημερώνετε το πώς πηγαίνει η εκλογική διαδικασία; Ποιον αλήθεια;

Την ενοχή του ΣΥΡΙΖΑ, ενισχύει η επίθεση που εξαπέλυσε πρώτος κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη, για την απόπειρα παρακολούθησης Ανδρουλάκη και κάθε σοβαρός αναρωτιέται; Η κυβέρνηση γιατί; Είχε κάποιο όφελος, όπως ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης Τσίπρας για να επιβιώσει πολιτικά;





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου