Τετάρτη 27 Ιουλίου 2022

Ο Σωκράτης Μάλαμας ζήτησε να κατέβει πανό για τον Λιγνάδη και χάλασε το σώου αριστερών και ακροαριστερών

 


Ο Σωκράτης Μάλαμας διέκοψε τη συναυλία του το βράδυ της Δευτέρας (25/7) στο Πέραμα Ρεθύμνου και ζήτησε να κατέβει το πανό «Βιαστής Είναι» που αναφερόταν στην αποφυλάκιση του βιαστή Δημήτρη Λιγνάδη.

Μετά την αποφυλάκιση του βιαστή Λιγνάδη, μέχρι να δικαστεί από το εφετείο, η αριστερά, η ακροαριστερά και ειδικά ο ΣΥΡΙΖΑ προσπάθησαν να εργαλειοποιήσουν αυτή την απόφαση της δικαιοσύνης. Αυτή την ευαισθησία αριστεροί και ακροαριστεροί, δεν την έχουν δείξει σε αλλοδαπούς κακοποιούς βιαστές που έχουν καταδικαστεί και έχουν αφεθεί η θέλουν να αφεθούν ελεύθεροι.  

Ο αγαπημένος μουσικός και τραγουδιστής ζήτησε να κατέβει το πανό και να ανέβει αργότερα, λέγοντας ότι του αποσπά την προσοχή.

Η κίνηση αυτή φαίνεται πως δεν άρεσε σε αρκετούς θαυμαστές του και χρήστες των social media, οι οποίοι ξεκίνησαν να απαιτούν ακόμα και #cancel του γνωστού καλλιτέχνη:

Πολλοί του επιτέθηκαν στο Twitter για την πράξη του αυτή, αλλά και άλλοι τον υπερασπίστηκαν:

Φυσικά και όσοι επιτέθηκαν πήραν γραμμή από τα γνωστά ακροαριστερά και αριστερά κέντρα που οργανώνουν επιλεκτικά δράσεις όχι για όλους τους κακοποιούς, αλλά για ορισμένους και για συγκεκριμένους λόγους.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου