Παρασκευή 15 Ιουλίου 2022

Τσίπρα ανίκανος και δειλός να καταδικάσει Βερναδάκη - Τον καλύπτει απόλυτα

 


Αλέξης Τσίπρας, φαιδρός, ντροπή για την πολιτική,  για ακόμα μία φορά «έκρυψε» τον βουλευτή του Χριστόφορο Βερναρδάκη, επιβεβαιώνοντας ότι πίσω από Πολάκη - Βερναδάκη και κάθε δήλωση προκλητικού στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ, κρύβεται ο ίδιος και χαίρεται με την κατάντια τους.

Όλη η Ελλάδα παρακολούθησε ένα φαιδρό πολιτικό νούμερο, να μην έχει το θάρρος να αποδοκιμάσει ξεκάθαρα τον πρώην υπουργό του Χριστόφορο Βερναρδάκη για την ανάρτησή του που χαρακτήρισε τη Νίκη Κεραμέως «Πισπιρίγκου της Παιδείας». 

Είναι τέτοιο το ακροαριστερό θράσος του Αλέξη Τσίπρα που τόλμησε να ψέξει και την υπουργό παιδείας, ζητώντας τα ρέστα και λέγοντας πως «μα καλά, ο ίδιος σας ζήτησε συγγνώμη. Δεν σας αρκεί;». 

Η συμπεριφορά Τσίπρα, δείχνει ότι δεν διαθέτει καμία σοβαρότητα σαν άνθρωπος, είναι ένας παρακμιακός πολιτικός, και κρύβεται ξεκάθαρα πίσω από τις άθλιες δηλώσεις των στελεχών του, καλύπτοντας τους.

Το ακροαριστερό πολιτικό νούμερο Αλέξης Τσίπρας που γελάει ο κόσμος μαζί του, έφτασε στο σημείο να υποστηρίξει μέχρι και ότι «ο κ. Μητσοτάκης ήρθε (προ)χθες εσπευσμένα στη Βουλή κατά την πρώτη μέρα συζήτησης του νομοσχεδίου για να επωφεληθεί μίας άθλιας εμπρηστικής επίθεσης σε ραδιοφωνικό σταθμό», όταν ο πρωθυπουργός το είχε επίσημα προαναγγείλει με δημόσια ανακοίνωση από το μεσημέρι της προηγούμενης ημέρας και πολλές ώρες πριν από την εμπρηστική επίθεση στον «Real»!

Ο Τσίπρας για να αποφύγει δε την ευθύνη που έχουν οι σύντροφοι του ακροαριστεροί αντιεξουσιαστές για σειρά επιθέσεων με γκαζάκια, μολότοφ και εμπρησμούς, ανέφερε ο γελοίος ότι η  Ν.Δ. έχει έρωτες με την Ακροδεξιά. Για τέτοια γελοία προσωπικότητα μιλάμε και οι πολίτες που θα δείξουν στην κάλπη ποιος είναι ο Τσίπρας, απορούν πώς ο ΣΥΡΙΖΑ κρατάει ακόμα ποσοστά πάνω από 20%, παρά την ακαταλληλότητα Τσίπρα σε όλες τις δημοσκοπήσεις.

Ο φαιδρός Τσίπρας, έφτασε στο σημείο να κατηγορήσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη πως «δεν πέρασε ούτε έξω από ελληνικό πανεπιστήμιο για να το ξέρει», και το λέει αυτός που πέρναγε μόνο από έξω και μέσα ήταν μόνο σε καμία κατάληψη.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου