Παρασκευή 15 Ιουλίου 2022

3ήμερη άδεια πριν μία εβδομάδα στον σύντροφο τρομοκράτη αρχηγό της 17Ν

 



Την πρώτη του άδεια ύστερα από 20 χρόνια κάθειρξης πήρε από τη φυλακή ο τρομοκράτης Γιωτόπουλος. Τον Αλέξανδρο Γιωτόπουλο θεωρούν σύντροφο τους πολλά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα τον είχαν υπερασπιστεί στο δικαστήριο, όπως και τα υπόλοιπα μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης 17Ν.

Κατά την διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, ο τρομοκράτης δεν είχε ζητήσει άδεια, που θα έπαιρνε όπως και ο εκτελεστής Δημήτρης Κουφοντίνας σχεδόν κάθε μήνα, κάνοντας κατάχρηση των δεσμών που έχει η τρομοκρατική οργάνωση με τον ΣΥΡΙΖΑ και πολλά στελέχη του.

 Ο αρχηγός της «17 Νοέμβρη» Αλέξανδρος Γιωτόπουλος, πήρε άδεια πριν μία εβδομάδα 8, 9 και 10 Ιουλίου.

Ο καταδικασμένος για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «17Ν» είχε υποβάλει αίτημα άδειας από τον περασμένο χειμώνα και σε συνδυασμό με το διδακτορικό που είχε πάρει από Πανεπιστήμιο της Γαλλίας, το Συμβούλιο των Φυλακών έκρινε ότι έχει τις προϋποθέσεις για τη λήψη τριήμερης άδειας. Όλα αυτά τα χρόνια επισκεπτήριο δέχεται μόνο από τη σύντροφό του.

Ο Αλέξανδρος Γιωτόπουλος, ο «Λάμπρος» της «17 Νοέμβρη», είχε καταδικαστεί σε 17 φορές ισόβια για ηθική αυτουργία σε δολοφονίες και ληστείες της τρομοκρατικής οργάνωσης.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου