Πέμπτη 9 Ιουνίου 2022

Δημητρακόπουλος για Novartis: Η Τουλουπάκη υπάκουε σε άνωθεν εντολές

 


Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, που ήταν ο δικηγόρος του Άδωνι Γεωργιάδη στην υπόθεση Novartis, ήταν ομιλητής στην παρουσίαση βιβλίου του υπουργού.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης παρουσίασε σήμερα σε εκδήλωση στον «Ελληνικό Κόσμο» το νέο του βιβλίο «Απλά μαθήματα ρητορικής».

Η παρουσίαση του βιβλίου του κ. Γεωργιάδη έγινε με την παρουσία πολλών προσώπων από τον χώρο της πολιτικής, καθώς και με μηνύματα για θέματα της πολιτικής επικαιρότητας, όπως η υπόθεση Novartis.

Όταν πήρε τον λόγο, ο γνωστός δικηγόρος Μιχάλης Δημητρακόπουλος αντέτεινε πως η ρητορική δεν έχει καμία αξία όταν αυτός που σε ακούει είναι «εντολοδόχος συμφερόντων πολιτικών αντιπάλων», ενώ υποστήριξε ότι «με τρεις κουκουλοφόρους η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ήθελε να καταστρέψει τον πολυκομματισμό στη χώρα μας, αλλά… βιάστηκε», όπως είπε επί λέξει, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Στη συνέχεια, εστίασε τα πυρά του στην Ελένη Τουλουπάκη, την οποία κατηγόρησε ότι είχε κλειστά τα αυτιά της στα νομικά επιχειρήματα που ο ίδιος της προσκόμιζε, επιπλέον ότι υπάκουε σε άνωθεν εντολές.

Ο κ. Δημητρακόπουλος επέμεινε ότι η υπόθεση τέθηκε στο αρχείο ελλείψει ενδείξεων έστω, επίσης ότι αυτό που συνέβη με τη Novartis, συνέβη στη συνέχεια με τη σύζυγο αλλά και με τα παιδιά του πρωθυπουργού, ακριβώς γιατί «δεν μπορούν να αντιπαρατεθούν με τον Κυριάκο Μητσοτάκη», σημείωσε.

Στην παρουσίαση, την οποία συντόνισε η διευθύντρια της «Ελληνικής Αγωγής», Ευγενία Μανωλίδου, παρέστησαν ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και πρώην πρωθυπουργός, Παναγιώτης Πικραμμένος, ο πρώην επίτροπος και υπουργός, Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο μητροπολίτης Νέας Ιωνίας Γαβριήλ και πολλοί υπουργοί.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου