Πέμπτη 9 Ιουνίου 2022

Νέα πρόκληση του γελοίου Ερντογάν και του Ομέρ Τσελίκ : Δεν αστειεύομαι, μην εξοπλίζετε τα νησιά

 


Ο γελοίος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, δεν σταματάει τα καραγκιοζιλίκια, δεν έχει συναίσθηση των όσων κάνει και σε τι κίνδυνο βάζει την χώρα του, εξαπέλυσε ευθείες απειλές κατά της Ελλάδας. «Δεν αστειεύομαι, μιλάω σοβαρά» είπε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν καλώντας τη χώρα μας να σταματήσει να εξοπλίζει τα νησιά της και να συμμορφωθεί (!) με το Διεθνές Δίκαιο!

Ο Τούρκος καθεστωτικός και γελοίος Ερντογάν, δεν δίστασε να κάνει έμμεση αναφορά και στην Μικρασιατική Καταστροφή, καλώντας την Ελλάδα «να μείνει μακριά από ενέργειες που θα την κάνουν να μετανιώσει και να απογοητευθεί όπως έκανε πριν από έναν αιώνα».

Όπως είπε, ο πόλεμος Ρωσίας-Ουκρανίας έδειξε ότι η ειρήνη και η σταθερότητα στον κόσμο κρέμονται από μια κλωστή. «Σε μια τόσο κρίσιμη στιγμή, λυπούμαστε που καταπατώνται τα δικαιώματα και τα συμφέροντα της χώρας μας στο Αιγαίο, την Ανατολική Μεσόγειο και την Κύπρο. Κάποιοι Έλληνες πολιτικοί προσπαθούν να μπουν στην ατζέντα με λόγια και πράξεις που απέχουν πολύ από την πραγματικότητα».

Ωστόσο, σύμφωνα με τον Ερντογάν, είναι σαφές ότι δεν θα το καταφέρουν. «Θα δώσουν λογαριασμό γι’ αυτό ενώπιον της ιστορίας. Αφήνουμε στη διακριτική ευχέρεια της διεθνούς κοινότητας να ζητήσει εξουσιοδότηση για το Καστελόριζο, το οποίο απέχει λιγότερο από 2 χιλιόμετρα από την ηπειρωτική χώρα μας στην Ανατολική Μεσόγειο».

«Καλούμε την Ελλάδα να σταματήσει να εξοπλίζει τα νησιά και να ενεργήσει σύμφωνα με τις διεθνείς συμφωνίες. Ο κ. Μητσοτάκης μάλλον κάνει τουριστικά ταξίδια στα νησιά» πρόσθεσε προκαλώντας ο γελοίος Τούρκος και πάλι.

Την ίδια στιγμή, το καραγκιοζιλίκι και ο εκπρόσωπος της τουρκικής προεδρίας, Ομέρ Τσελίκ, ο οποίος παρακολούθησε επίσης την άσκηση «Efes 2022» σε ανάρτησή του στο twitter απειλεί με αισχρό τρόπο την Ελλάδα.

«Μια νύχτα θα έρθουμε ξαφνικά» έγραψε, ανεβάζοντας φωτογραφίες από την άσκηση.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου